Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Mac Adam - ZVC Valaar
Verslag ZVC Valaar - ZVC Molly Blooms
ZVC Valaar
3 - 1
ZVC Berkenrode
(0 - 0)
Competitie
14-09-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lynn Daems
 
2.
Quirina De Prijcker
1
3.
Linsey De Vrť
1
4.
Kristien De Wit
 
5.
Katrien Janssens
 
6.
Leen Lauriks
 
7.
Inge Marynissen
1
8.
Martine Van Leemputten
 
Verslag
Na enkele weken hard trainen was het vanavond eindelijk zover: onze 1ste wedstrijd in de nieuwe dameszaalvoetbalcompetitie van de KVV. De tegenstander van dienst was ZVC Berkenrode. Er moest deze namiddag nog hard gewerkt worden met schaar, naald en draad om de lange mouwen van onze shirts in te korten.

ZVC Valaar nam een snelle start en kreeg na 5 minuten een zeer mooie kans, maar die werd jammer genoeg niet benut. Linsey DV pakte uit met een pittige soloactie, helaas zonder succes. Ook ZVC Berkenrode kreeg enkele kansen, maar Kristien DW maakte elke poging vakkundig onschadelijk.
Martine VL vervulde haar rol als centraal aanspeelpunt met verve en liet ZVC Valaar rustig en beheersd combineren. Quirina DP en Linsey DV zorgden voor de nodige creativiteit (soms zelfs frivoliteit) in onze acties. Leen L, Lynn D en Inge M hielden het achteraan goed gesloten en als er toch eens een gaatje viel, dan werd het gevaar professioneel onschadelijk gemaakt door een sterk keepende Katrien DW.
Ondanks verscheidene kansen aan beide kanten was het bij de rust nog steeds 0-0.

De 2de helft begon niet goed voor ZVC Valaar: ZVC Berkenrode brak de ban met een knullige goal. Maar het antwoord van ZVC Valaar liet niet lang op zich wachten: Linsey DV zorgde met een ware "streep" voor de gelijkmaker. Martine VL pakte ook uit met een "streep", maar trof de deklat. Niet veel later bracht Quirina DP (na mooi samenspel met Martine VL) ZVC Valaar op voorsprong: 2-1.
ZVC Berkenrode maakte jacht op de gelijkmaker maar Katrien DW hield haar netten schoon. Aan de overkant werkte Inge M een corner van Linsey DV tegen de netten, 3-1. Met nog enkele minuten op de klok werd de druk van ZVC Berkenrode groter en groter, maar scoren lukte niet meer. Een perfecte start van het zaalvoetbalseizoen voor ZVC Valaar. (kj/rdn)
WEDSTRIJDEN
26-04
22:00
ZVC Valaar
ZVC Bobijn
20-04
20:00
ZVC Kras Antwerpen
ZVC Valaar
12-04
20:00
ZVC Valaar
ZVC Green Puffins
KLASSEMENT
1.
ZVC Bobijn
(22)
63
2.
ZVC Green Puffins
(22)
55
3.
ZVC Ladies Hove
(22)
51
12.
ZVC Valaar
(22)
8
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018