Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar - ZVC Berkenrode
Verslag ZVC Klub Leon - ZVC Valaar
ZVC Valaar
10 - 0
ZVC Molly Blooms
(4 - 0)
Competitie
28-09-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lynn Daems
 
2.
Linsey De Vrť
3
3.
Kristien De Wit
 
4.
Katrien Janssens
1
5.
Leen Lauriks
 
6.
Inge Marynissen
 
7.
Yeliz Onur
6
Verslag
Vanavond stond onze 2de competitiewedstrijd op het programma. Ook deze week kon ZVC Valaar profiteren van het thuisvoordeel en onze trouwe supporters waren ook weer in groten getale afgezakt naar de zaalvoetbaltempel MariŽnborgh. In vergelijking met onze debuutwedstrijd moesten we vanavond een andere ploeg het veld opsturen door enkele afwezigen, maar gelukkig is onze kern breed genoeg om dit te kunnen opvangen.

ZVC Valaar had vanaf de 1ste minuut de controle over de wedstrijd en dat maakte Linsey DV duidelijk met 3 schoten op doel binnen de minuut. In de 7de minuut was het dan eindelijk zover: na al het veldoverwicht lukte het Linsey DV met een onhoudbaar afstandsschot de 1-0 te scoren. Nog geen minuut later toonde Yeliz O haar kunnen en dribbelde ze de 2-0 in doel. Ook Kristien DW moest paraat zijn toen 2 speelsters van ZVC Molly Blooms plots alleen voor doel stonden. Een schitterende redding hield de 0 op het bord.
In de 12de minuut kon Linsey DV de perfecte pass geven aan Yeliz O die de bal maar hoefde binnen te tikken: 3-0. Wanneer Inge M de bal kon afsnoepen van haar tegenspeelster, kon weer een goeie aanval opgestart worden. De bal kwam via Lynn D en Katrien J bij Yeliz O die al haar 3de van de avond tegen de netten prikte, 4-0. Meteen ook de ruststand.

Na de pauze ging ZVC Valaar verder op het elan van de 1ste helft en dus werd er vanaf de 1ste minuut aangevallen. Een goal kon dus niet uitblijven: een voorzet van Katrien J gaat via een speelster van ZVC Molly Blooms voorbij de doelvrouw, 5-0. Even later is Kristien DW alert en gooit de bal meteen naar voor tot bij Yeliz O die er 6-0 van maakt en 3 minuten later zelfs 7-0.
De 8-0 werd door Linsey DV binnengetrapt vanuit een uitzonderlijk scherpe hoek. ZVC Molly Blooms kon er nog 1x uitkomen, maar ook nu stond Kristien DW op de juiste plek en kon zij redding brengen met de voet. Uitblinkers van deze avond Linsey DV en Yeliz O maakten er op hun buurt nog 9-0 en 10-0 van.

Prima verdedigend werk werd afgewisseld met sterke aanvallende impulsen en zo werd ook de 2de competitiematch gewonnen. (mvl/rdn)
WEDSTRIJDEN
26-04
22:00
ZVC Valaar
ZVC Bobijn
20-04
20:00
ZVC Kras Antwerpen
ZVC Valaar
12-04
20:00
ZVC Valaar
ZVC Green Puffins
KLASSEMENT
1.
ZVC Bobijn
(22)
63
2.
ZVC Green Puffins
(22)
55
3.
ZVC Ladies Hove
(22)
51
12.
ZVC Valaar
(22)
8
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018