Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Molly Blooms - ZVC Valaar
Verslag ZVC Andalucia S.D. - ZVC Valaar
ZVC Valaar
6 - 1
ZVC Klub Leon
(3 - 1)
Competitie
01-02-2012
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lynn Daems
 
2.
Linsey De Vré
 
3.
Katrien Janssens
 
4.
Inge Marynissen
 
5.
Yeliz Onur
2
6.
Kathy Schnorbusch
 
7.
Joke Sweron
1
8.
Martine Van Leemputten
3
Verslag
De 3de match tegen ZVC Club Leon dit seizoen. De 1ste keer te laks en dus gelijkgespeeld, de 2de keer overtuigend gewonnen met 0-5. We wisten dus wat ons te doen stond. Voor de match waren er 10 speelsters vrij, maar er mogen er maar 8 op het scheidsrechtersblad staan. Onze trouwste supporter Josée VD kreeg dus hulp van 2 uitgelote speelsters.

ZVC Valaar begint goed aan de match met al meteen doelgevaar bij 1 van de 1ste acties, maar Martine VL mist haar schot. ZVC Club Leon start niet overtuigend, maar kan toch ook een 1ste keer op doel schieten. Doelvrouw van dienst Linsey DV pakt zonder problemen. ZVC Valaar heeft het overwicht in de match, maar voorlopig kan niemand dit omzetten in een goal, ondanks enkele mooie kansen voor o.a. Katrien J.
En dan valt er plots een doelpunt aan de overkant: een foutje in de defensie van ZVC Valaar op een hoekschop van ZVC Club Leon resulteert in een own goal. ZVC Valaar laat zich niet uit het lood slaan door deze tegenslag en vrijwel onmiddellijk zet Yeliz O het recht: met haar 1ste baltoets (van een gouden wissel gesproken) knalt ze de bal tegen de netten.
ZVC Valaar krijgt opnieuw kans na kans, maar de doelvrouw van ZVC Club Leon toont haar goede reflexen. De kansen blijven zich opstapelen, maar ook Katrien J kan, alleen voor de goal, niet afwerken. Na enkele minuten duidelijk overwicht van ZVC Valaar kan Martine VL eindelijk de 2-1 scoren! Op het einde van de 1ste helft komt ZVC Club Leon terug iets meer opzetten, maar de voltallige defensie van ZVC Valaar laat zich niet wegdrukken. Voor de rust kan ZVC Valaar de voorsprong zelfs nog uitdiepen: op assist van Inge M scoort Joke S de 3-1.

De 2de helft begint opnieuw goed voor ZVC Valaar. Na enkele vreemde baltoetsen bij beide ploegen, kunnen zowel Katrien J als Yeliz O mooi op doel trappen. Het is echter Martine VL die na een intrap haar 2de doelpunt van de avond kan maken: 4-1! De doelvrouw van ZVC Club Leon heeft enkele brute tussenkomsten nodig om meer doelpunten te vermijden, maar de scheidsrechter laat begaan. Ook ballen over of op de zijlijn worden zeer discutabel beoordeeld.
Maar ZVC Valaar laat zich hier niet door afleiden en blijft gewoon op hetzelfde elan doorgaan: Katrien J en Martine VL zetten een mooie combinatie op waaruit Martine VL opnieuw kan scoren, 5-1. De 2de doelpoging van de avond van ZVC Club Leon vliegt over de goal. De tegenstander put hier wel moed uit, maar een 3de en 4de poging worden door Linsey DV gered.
Yeliz O probeert terug het overwicht op te eisen en met een mooie actie kan ze het 6de doelpunt van de avond maken. Nog enkele doelpogingen van ZVC Club Leon en mooie reddingen van Linsey DV, een vreemde kopbal van ZVC Club Leon en een handsbal van Joke S; maar de eindscore verandert niet meer.

Een duidelijke (en verdiende) 6-1 overwinning voor ZVC Valaar! (kdw/ll)
WEDSTRIJDEN
26-04
22:00
ZVC Valaar
ZVC Bobijn
20-04
20:00
ZVC Kras Antwerpen
ZVC Valaar
12-04
20:00
ZVC Valaar
ZVC Green Puffins
KLASSEMENT
1.
ZVC Bobijn
(22)
63
2.
ZVC Green Puffins
(22)
55
3.
ZVC Ladies Hove
(22)
51
12.
ZVC Valaar
(22)
8
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018