Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Andalucia S.D. - ZVC Valaar
Verslag ZVC Valaar - ZVC Molly Blooms
ZVC Valaar
1 - 7
ZVC Bobijn
(1 - 5)
Competitie
15-04-2013
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lynn Daems
 
2.
Veerle De Schepper
1
3.
Katrien Janssens
 
4.
Sabrina Mertens
 
5.
Yeliz Onur
 
6.
Joke Sweron
 
7.
Evelien Vandenhoeck
 
Verslag
Vanavond kreeg ZVC Valaar met ZVC Bobijn de leider op bezoek. Voor de bezoekers was dit een speciale wedstrijd, want bij winst verlengden zij hun titel. In de heenwedstrijd werd er in Nederland met 10-2 verloren. Het beloofde dus een moeilijke match te worden waar ZVC Valaar vooral op verdedigen zou aangewezen zijn.

Maar daar was in de 1ste 15 minuten niets van te merken: ZVC Valaar kreeg de beste kansen en speelde met vlot combinatievoetbal de verdediging van ZVC Bobijn enkele keren zoek. Maar jammer genoeg had ZVC Bobijn een uitstekende keeper bij die er op haar eentje voor zorgde dat het lange tijd 0-0 bleef. Het 2de deel van de 1ste helft was voor ZVC Valaar iets lastiger. De nummer 4 van ZVC Bobijn kwam stilaan op dreef en onder haar impuls stond het op enkele minuten tijd 0-2. Tegen de gang van het spel in weliswaar, maar wel telkens mooi uitgespeelde doelpunten.
ZVC Valaar bleef echter niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar een doelpuntje. Na 17 minuten was het dan ook een 1ste keer raak voor de thuisploeg: na goed combinatiespel tussen Veerle DS en Yeliz O kon Veerle DS met een lage schuiver de doelvrouw van ZVC Bobijn (eindelijk) kloppen. De oververdiende goal was een feit! Dit was echter het signaal voor ZVC Bobijn om het gaspedaal toch weer wat dieper in te duwen. Zij creŽerden nog een aantal kansen en hun kanon stond iets scherper afgesteld dan dat van de thuisploeg. 1-5 bij de rust. Een zware score voor een zeer goed spelend ZVC Valaar.

Na een goede team talk tijdens de rust kwamen de dames van ZVC valaar weer gemotiveerd op het veld. De 2de helft was jammer genoeg een exacte kopie van de 1ste: ZVC Valaar speelde zeer goed voetbal, maar kon de kansen niet afmaken. Ofwel lag de doelvrouw op de goede plaats, ofwel stond het doelhout in de weg. Aan de andere kant werd er nauwelijks iets weggeven en Sabrina M stond pal op enkele afstandsschoten. Op het einde van de match lukte ZVC Bobijn toch nog 2 goals, maar dat is niet meer dan een voetnoot in deze match.

De dames van ZVC Bobijn zijn dus (verdiend) kampioen, maar ze hadden zich waarschijnlijk niet verwacht aan zoveel tegenwerk van een goed voetballend ZVC Valaar. Iedereen voerde de taken perfect uit, er werd compact gespeeld wanneer nodig en er werd snedig uitgebroken wanneer het kon. Een dikke proficiat voor zoveel overgave. Dit verdient een verslagje op de site! (ke/rdn)
WEDSTRIJDEN
26-04
22:00
ZVC Valaar
ZVC Bobijn
20-04
20:00
ZVC Kras Antwerpen
ZVC Valaar
12-04
20:00
ZVC Valaar
ZVC Green Puffins
KLASSEMENT
1.
ZVC Bobijn
(22)
63
2.
ZVC Green Puffins
(22)
55
3.
ZVC Ladies Hove
(22)
51
12.
ZVC Valaar
(22)
8
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018