Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Kaddish F.C. 3
Verslag ZVC Wanhoop F.C. - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
0 - 2
ZVC Les Electras
(0 - 2)
Competitie
01-03-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Maarten Bauwens
 
3.
Jeroen Boeye
 
4.
Lieven Frans
 
5.
Senne Hendrickx
 
6.
Jim Hurckmans
 
7.
Jan Janssens
 
8.
Marco Salamanca
 
Verslag
Voor deze wedstrijd (waar iedereen naar uitkeek) kon de coach beroep doen op het (op papier) sterkste 8-tal. Deze spelers werden gekozen door middel van een poll onder spelers en coach. Marco S keerde miraculeus terug uit blessure en de twijfelgevallen Lieven F en Maarten B waren ook beschikbaar.

Het was duidelijk dat ZVC Les Electras niet kwam om aan te vallen: ze trokken een stevige 3-mans muur op voor doel en loerden op de counter dankzij hun snelle spits. De 1ste goal kwam er echter na een vrije trap. De kapitein van de tegenstander had duidelijk buskruit in de benen en vlamde de bal in doel. Jan J was kansloos ondanks een moedige muur die nog steeds staat na te trillen.
ZVC Valaar 2 kreeg een tegenslag te verwerken en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg het deksel op de neus. Na slap verdedigen kon ZVC Les Electras de voorsprong verder uitdiepen tot 0-2. Met gewaagd voetbal en hoge pressing ging ZVC Valaar 2 op zoek naar een doelpunt. Pogingen van Mathias A, Senne H, Lieven F, Jeroen B, Marco S, Maarten B en Jim H werden geblokkeerd. Alles werd geprobeerd, maar het verlossende gaatje werd niet gevonden.

Ook in de 2de helft meer van hetzelfde. Een stevige muur voor doel die bijna elke actie in de kiem smoorde en elk schot blokkeerde. Als er dan toch een schot voorbij deze muur raakte, stond daar een keeper die nogmaals de wedstrijd van zijn leven speelde. Match gespeeld, 0-2 verlies en definitief uitgeteld voor de titel.

ZVC Valaar 2 maakte weer een povere indruk en spelers die normaal het voortouw nemen, zitten nog steeds in een dipje. Met een 1 op 9 komt de positie van coach Koen F onder druk te staan. Het bestuur zal binnenkort samenzitten met de spelersvakbond om de positie van de coach te bespreken. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018