Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Les Electras
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Real Vegiboys
ZVC Wanhoop F.C.
7 - 5
ZVC Valaar 2
(2 - 3)
Competitie
04-03-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Jeroen Boeye
2
2.
Jeroen De Puydt
3
3.
Lieven Frans
 
4.
Jim Hurckmans
 
5.
Jan Janssens
 
6.
Haris Mesic
 
Geel
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Na het verlies tegen ZVC Les Electras moesten we voor de 2de wedstrijd in dezelfde week naar Zandhoven om het plaatselijke ZVC Wanhoop F.C. partij te geven. De vorige confrontatie werd overtuigend gewonnen met 8-2, dus werd er weer volop gedacht aan een walk-over scenario. Wegens enkele blessures kwam Haris M ons versterken.

ZVC Valaar 2 begon vrij goed in de kleine en toch wel gladde zaal: Jeroen B scoorde de 0-1 en niet veel later prikte Jeroen DP de 0-2 tegen de netten. Toen verslapte de concentratie en kon de tegenstander 2x tegenscoren. We stevenden af op een 2-2 ruststand, maar toen trapte Jeroen B met zijn tip de bal vanop 10 meter staalhard de winkelhaak in! Een wereldgoal waardoor we terug op voorsprong kwamen. Tijdens de rust werd er gehamerd op meer concentratie en een betere balcirculatie.

De 2de helft was nog maar pas bezig of het stond opnieuw gelijk, een misverstand lag aan de basis van deze knullige tegengoal. ZVC Wanhoop F.C., aangemoedigd door een fervent thuispubliek, voelde dat er meer in zat en ging er vol tegenaan. In 4 dolle minuten konden ze de score uitdiepen tot 5-3, na alweer vermijdbaar geklungel. Elke fout van ons werd genadeloos afgestraft en daardoor liepen we rond met enige frustraties. Toen Haris M een lange bal op Maradoniaanse wijze onderschepte, kreeg hij een gele kaart onder de neus geduwd.
Jeroen DP kon, na een mooie collectieve aanval, de 5-4 scoren. Even was er weer hoop maar toen achtte Marco S zijn moment gekomen om te klungelen en gaf de bal zomaar aan een tegenstander die de opgelegde kans probleemloos benutte: 6-4. Jeroen DP kon zijn 3de van de avond nog scoren, maar toen was het kalf al verdronken. Enkele momenten voor affluiten werd het zelfs nog 7-5.

Wederom verloren, een zwakke 1 op 12 is veel te weinig voor een ploeg met ambities. Promoveren is nu het hoofddoel maar dat kan nog heel spannend worden als we zo blijven voortdoen. We staan virtueel nog maar 4 punten voor op de 3de en een overwinning in de volgende wedstrijd is dus meer dan welkom. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018