Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Wanhoop F.C. - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC 't Kegeltje
ZVC Valaar 2
7 - 6
ZVC Real Vegiboys
(3 - 2)
Competitie
15-03-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
3
2.
Maarten Bauwens
 
3.
Youssef Boubker
 
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Koen Frans
3
6.
Senne Hendrickx
1
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Met nog 5 wedstrijden voor de boeg moest ZVC Valaar 2 na een zwakke 1 op 12 nog vrezen voor de promotie. ZVC Thunderdogs en ZVC Real Petrol 2 konden immers profiteren van onze zwakke reeks. We kwamen gehavend aan de aftrap: doelman Jan J deed mee met de 1ste ploeg; Jeroen B, Jim H en Lieven F waren (licht) gekwetst. Youssef B nam plaats onder de lat, Maarten B en coach Koen F voelden zich genoodzaakt om de ploeg te depanneren.

Ondanks deze onuitgegeven selectie was het begin van de wedstrijd wervelend. Via doelpunten van Koen F en 2x Mathias A stond al snel een geruststellende 3-0 voorsprong op het bord. Nadien herviel de ploeg echter in een oud zeer: nonchalance. De rem werd ingeduwd en iedereen achtte zijn moment gekomen. Te individualistisch gaven we de voorsprong voor de rust nog bijna uit handen. Uiteindelijk gingen we rusten met een krappe 3-2 voorsprong.

Tijdens de koffiepauze had ZVC Valaar 2 zich voorgenomen om in de 2de helft rustiger en slimmer te spelen. Het waren echter de bezoekers die zich, gesteund door hun enthousiasme, weer helemaal in de wedstrijd knokten. Ze waren slechts met 5, maar bleken fysiek erg sterk. ZVC Real Vegiboys kwam gelijk en klom even later zelfs op voorsprong. Pas bij een 3-5 stand, leek ZVC Valaar 2 (eindelijk) wakker te worden. Er restte nog een dikke 10 minuten om deze beschamende achterstand weg te werken.
Mathias A deed het geloof in eigen kunnen aanwakkeren en Koen F scoorde even later de verdiende gelijkmaker. Vervolgens kwamen de jongens van interim-coach Jim H op voorsprong: eerst knalde Koen F de bal tegen de netten en niet veel later verdubbelde Senne H de voorsprong. Het werd echter nog spannend wanneer de 7-6 naast Youssef B in doel dwarrelde, maar uiteindelijk werden de punten toch thuis gehouden.

Een moeilijke wedstrijd, zonder hoogstaand zaalvoetbal. Maar de 3 punten (in deze fase van de competitie het belangrijkste) werden binnen gehaald. Na de sombere reeks een opsteker met het vooruitzicht op het competitieslot. Mathematisch is ZVC Valaar 2 nog niet zeker van de promotie maar nu mag het niet meer mis gaan. (kf)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018