Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Azulgranas Brasschaat - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC 't Rivierenhof - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 3
ZVC Ploegske 13
(3 - 1)
Competitie
20-09-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
1
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Lieven Frans
2
5.
Senne Hendrickx
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
1
8.
Frank Van Doorslaer
1
Verslag
Voor onze 2de match van het seizoen en tevens 1ste thuismatch moesten we aan de bak tegen ZVC Ploegske 13. Vorige week bleek dat het niveau in 4de afdeling toch een stapje hoger is dan in 5de, dus begonnen we vol concentratie en met hulp van coach Ben VDK aan de wedstrijd.

De 1ste minuten waren vrij afwachtend met veldoverwicht voor ZVC Valaar 2, dat hier en daar de neus aan het venster kon steken, maar eentje tegen de netten prikken lukte niet. Na een mooie aanval over verschillende stations kon Frank VD zijn 1ste van het seizoen binnen duwen, 1-0. Even later, weer na een mooie aanval, moest de bezoekende doelman Frank VD foutief afstoppen met een penalty tot gevolg. Maarten B werd het veld op geroepen, zette de penalty vlekkeloos om en ging dan terug naar zijn vertrouwde plaats op de (uitrust)bank.
De bezoekende ploeg kwam nu meer opzetten maar secuur verdedigingswerk zorgde ervoor dat het nooit echt gevaarlijk werd. De 3-0 kwam er nadat Lieven F tussen 3 man toch nog het gaatje vond en de bal lekker in de hoek deponeerde. Vlak voor de rust werd het dan nog 3-1 toen een misverstand op een corner genadeloos werd afgestraft. ZVC Valaar 2 ging rusten met een krappe maar verdiende voorsprong.

In de 2de helft ging het niet meer zo vlot: ZVC Ploegske 13 zette hoog druk en daar had ZVC Valaar 2 het wat moeilijk mee. Er volgde een hele resem slechte passes en zo kwam de tegenstander meer en meer in de wedstrijd. Ze scoorden dan ook na een individuele actie de 3-2 en voerde hun pressing nog wat meer op. Er vielen grote gaten op het middenveld en daar profiteerde Marco S van op de counter. Hij zette zijn tip tegen de bal en die ging enig mooi tegen de netten, de bevrijdende 4-2 stond op het scorebord.
Naar goede (en wekelijkse) gewoonte lieten we de tegenstander weer in de wedstrijd komen en niet veel later stond het al terug 4-3. De duels werden bitsiger en de scheidsrechter liet soms teveel begaan. Enkele minuten voor affluiten kon Lieven F zich toch doorzetten (alhoewel hij zowat de tribune werd ingeduwd) en schoot de bal lekker in de verre winkelhaak! Een heerlijke goal die ons verzekerde van de winst en de 1ste driepunter van het seizoen.

We willen graag Ben VDK bedanken voor de coaching en de talrijk opgekomen supporters voor de heerlijke sfeer. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018