Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Ploegske 13 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC U.P.S. VDV - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
7 - 4
ZVC 't Rivierenhof
(4 - 2)
Competitie
24-01-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lorenzo Acebrn-Vara
2
2.
Maarten Bauwens
2
3.
Youssef Boubker
 
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Lieven Frans
1
6.
Jan Janssens
 
7.
Adnan Pamuk
2
8.
Marco Salamanca
 
Verslag
Na de overtuigende zege van vorige week, moesten we vandaag tegen ZVC 't Rivierenhof. De heenmatch werd nipt verloren met 4-3, dus we waren gewaarschuwd. Door late afzeggingen, blessures en schoolwerk moest ZVC Valaar 1 ons weer uit de nood helpen: Adnan P en Lorenzo A kwamen ons versterken. Ook Maarten B was terug van de partij na zijn blessure.

Het matchbegin was vrij rommelig zonder enig gevaar of noemenswaaridge gebeurtenissen. Na een goede 5 min speelde Marco S de bal terug op Jan J die deze niet goed ontzette en zo de bal op een presenteerblaadje aanbood aan een tegenstrever en die faalde niet. Maar niet veel later kon Lorenzo A, op aangeven van Adnan P, de stand terug in evenwicht brengen.
Maar wederom kwamen we op achterstand: knullig balverlies zorgde voor een vrije doorgang tot aan Jan J, de lange spits aarzelde niet en het stond 1-2. Toen schoten we (eindelijk) wakker en het begon beter te draaien, de combinaties kwamen er beter uit en we werden gevaarlijker. Lorenzo A stuurde Adnan P diep, die rustig bleef en zo de gelijkmaker onder de keeper tikte.
Adnan P kon de score verder uitdiepen op een corner, wederom op aangeven van Lorenzo A. Net voor de rust kon Lieven F de 4-2 op het bord zetten na een mooie pass van Marco S.

De 2de helft kon niet beter beginnen: ZVC Valaar 2 kreeg een penalty na hands in het doelgebied. Maarten B zette deze feilloos om, 5-2. De match mocht nu niet meer uit handen worden gegeven. Toch kon de tegenstander scoren op een corner na slecht dekkingswerk.
Bij een volgende fase werd het zelfs 5-4 na geharrewar voor doel. Net toen de kopjes naar beneden dreigde te gaan, ontbond Lorenzo A zijn duivels en dribbelde de hele defensie en rondde de zotte actie mooi af. Net voor affluiten kon Maarten B met een puntertje zijn 2de van de avond binnenprikken.

Een ruime zege waardoor we in de (sub)top van het klassement blijven hangen. Toch was er wr het gebruikelijke dipje waardoor we nog maar eens in de problemen kwamen. Maar de mentale weerbaarheid was groot genoeg om terug afstand te nemen en de verdiende zegen binnen te halen. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018