Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC 't Rivierenhof
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Joico
ZVC U.P.S. VDV
3 - 0
ZVC Valaar 2
(2 - 0)
Competitie
31-01-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
 
Geel
2.
Youssef Boubker
 
3.
Lieven Frans
 
4.
Jim Hurckmans
 
5.
Jan Janssens
 
6.
Haris Mesic
 
Geel
7.
Marco Salamanca
 
Rood
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vandaag moest ZVC Valaar 2 op bezoek bij ZVC U.P.S. VDV, een ploeg die zich in de onderste regionen van het klassement bevindt. Uit de heenwedstrijd wisten we nog dat het een stugge ploeg was die we pas op het einde van de wedstrijd wisten te ontwrichten. Haris M kwam ons versterken.

De beginfase was zeer rommelig en van een zeer laag niveau: er werd amper gecombineerd, geen doelgevaar, geen technische hoogstandjes,... Kortom een zeer slaapverwekkende vertoning. Pas na ongeveer 15 min (!) kon een ploeg de netten doen trillen. Door balverlies op het middenveld kreeg de spits van ZVC U.P.S. VDV een open boulevard voorgeschoteld richting Jan J en hij faalde niet (een déja-vu, remember vorige week).
De 2-0 kwam er nadat Marco S er langs de flank werd afgelopen door de snelle nummerr 8, die bracht de bal voor doel waar een andere speler moederziel alleen een hoek kon uitkiezen. ZVC valaar 2 kon daar niets tegenover zetten en zo gingen we rusten met een verdiende 2-0 achterstand.

De peptalk van gelegenheidscoach Sadli M viel in dovemansoren, want na nog geen 15 sec (!) in de 2de helft was het al 3-0. De tegenstander kon na de aftrap rustig doorheen onze verdediging combineren en zo de score verder uitdiepen. Het talrijk opgekomen publiek begon zijn ongenoegen te uiten voor deze wanprestatie en toen pas schoten de spelers van ZVC Valaar 2 in gang. Het tempo ging spectaculair de hoogte in en het veldoverwicht was duidelijk voor ons. Toch konden we niet scoren, vooral door de uitstekende doelman van ZVC U.P.S. VDV die met puur vakmanschap zijn netten schoon hield.
Dat ZVC Valaar 2 de bal maar niet tegen de netten kreeg, begon voor de nodige frustratie te zorgen. Maarten B kreeg na een (lichte) fout de gele kaart onder de neus geduwd. Niet veel later werd Haris M ook met geel naar de kleedkamers verwezen na een (wederom lichte) charge in de rug van een verdediger. Toen niet veel later een speler Marco S in de gevoelige delen sloeg, was het hek helemaal van de dam. Na een klein opstootje, waarbij een speler tegen de grond ging na een wraakactie van diezelfde Marco S, kreeg hij de rode kaart voorgeschoteld. De arbiter vond het welletjes en floot niet veel later de wedstrijd af.


Deze wedstrijd was zonder enige twijfel de meest abominabele in de geschiedenis van ZVC Valaar. De enige die iet of wat niveau behaalde, was Jan J die met enkele cruciale reddingen erger voorkwam. De titel kunnen we nu wel definitief vergeten, dus moeten we mikken op de 2de plaats, die ook nog recht geeft op een promotie. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018