Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC U.P.S. VDV - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Gejost F.C. - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
3 - 5
ZVC Joico
(2 - 3)
Competitie
07-02-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
 
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Lieven Frans
1
5.
Senne Hendrickx
1
6.
Jim Hurckmans
1
7.
Jan Janssens
 
8.
Koen Verlinden
 
Verslag
Vandaag moesten we tegen ZVC Joico, een ploeg met ervaring en de nodige techniek. Aangezien Frank VD op het laatste moment afbelde, nam Koen V zijn plaats in.

De wedstrijd begon, in tegenstelling tot de voorbije wedstrijden, niet afwachtend: ZVC Joico vloog er meteen in en dat resulteerde in een 0-2 achterstand na amper 3 min spelen! Aangezien we al enkele weken met een vertrouwenscrisis worstelen, was dit niet echt een ideale start van de wedstrijd. Dat was ook te merken aan het spel: sommige kopjes keken al richting de vloer, andere spelers probeerden het dan weer in hun eentje te forceren.
Toch lukte het om de aansluiting te vinden, maar die werd niet veel later ongedaan gemaakt, 1-3. Met nog enkele minuten op de klok werd het nog 2-3 en begonnen we er weer een beetje in te geloven. Voor de rust werd er niet meer gescoord en we hoopten op een betere 2de helft.

Helaas bracht de 2de helft geen beterschap: ZVC Valaar 2 speelde nog steeds te slordig en kon de tegenstander nooit echt vastzetten. Niet veel later werd de kloof na een veel te makkelijk tegendoelpunt terug 2 goals. Nu zat er helemaal geen lijn meer in het spel en sommige spelers begonnen op elkaar te mekkeren.
Kapitein Maarten B probeerde de troepen nog wat moed in de brullen, maar het kalf was reeds verdronken. Zelfs toen de 3-4 werd gemaakt, was het geloof niet meer echt aanwezig. De 3-5 eindstand was dus niet echt onverdiend, maar wederom een bittere dennekegelzwam om te slikken.

De neerwaartse spiraal waar we ons in bevinden kan maar niet omgebogen worden. We krijgen veel te makkelijke doelpunten tegen en onze mentale weerbaarheid is te broos om die achterstand elke keer goed te maken. Hopelijk komt er nog beterschap in het laatste deel van de competitie, anders zal ZVC Valaar 2 nog een jaartje moeten kamperen in de 4de afdeling. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018