Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Joico
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Antwerp Consultants Team
ZVC Gejost F.C.
2 - 1
ZVC Valaar 2
(0 - 0)
Competitie
16-02-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
 
2.
Jeroen Boeye
 
3.
Youssef Boubker
 
4.
Jeroen De Puydt
1
5.
Koen Frans
 
6.
Senne Hendrickx
 
7.
Jim Hurckmans
 
8.
Sven MariŽn
 
Verslag
Op deze mooie woensdagavond moesten we naar ZVC Gejost F.C., een ploeg waarmee we het in de heenronde knap lastig hadden. We konden toen een (onverdiend) punt uit de brand slepen. Sven M kwam Jan J vervangen en oude glorie Koen F besloot zijn zaalvoetbalsloefkes nog eens van onder het stof te halen.

Aangezien er al enkele weken geen rasechte laatste man meer beschikbaar is, namen Maarten B en Koen F die rol op zich. Het awedstrijdbegin was naar goede gewoonte een studieronde: de 1ste 5 minuten kon ZVC Valaar 2 niet echt een kans creŽren, maar gaf ook niets weg. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam er meer snelheid en gevaar in de wedstrijd. Maar verder dan een paar schoten uit de 2de lijn en enkele "net niet"-acties kwamen beide ploegen niet. We gingen dus rusten met een zeer ongebruikelijke 0-0 stand.

De 2de helft begon zoals de 1ste geŽindigd was: veel gebrei op het middenveld waardoor geen van beide ploegen het spel naar zich toe kon trekken. Nadat een goed spelende Youssef B een vrije trap uitlokte, zette Jeroen DP zich achter de bal. Zijn 1ste schot stierf in de muur, maar in de rebound kon hij de 0-1 tegen de netten duwen. Het was lang geleden dat we nog eens op voorsprong waren gekomen.
De bal ging nu goed van voet tot voet en ZVC Valaar 2 creŽrde een paar mooie kansen, maar deze werden door slechte communicatie of een slechte pass om zeep geholpen. Niet veel later werd het 1-1 via een mooi afstandschot in de verre hoek. De match stevende af op een gelijkspel, maar enkele minuten voor affluiten loste Sven M een gevaarlijk schot en de goed gevolgde aanvaller zette de 2-1 eindstand op het bord.

Met een iets betere organisatie en efficiŽntie voor doel, zou ZVC Valaar 2 ongetwijfeld met de 3 punten huiswaarts (het verre Wilrijk) gekeerd zijn. Maar de crisis houdt aan en promotie kunnen we nu helemaal op onze buik schrijven. De resterende matchen zullen in functie van spelplezier (en panna's) afgewerkt moeten worden. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018