Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Gejost F.C. - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Sporting Lobos - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 2
ZVC Antwerp Consultants Team
(1 - 0)
Competitie
21-02-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
1
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
1
4.
Koen Frans
 
5.
Senne Hendrickx
3
6.
Jim Hurckmans
 
7.
Jan Janssens
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Op deze koude winteravond nam ZVC Valaar 2 het op tegen ZVC Antwerp Consultants Team. Een ploeg die we in de heenronde redelijk makkelijk opzij konden zetten, maar door de aanhoudende crisis is er niets meer zeker.

Vanaf de 1ste minuten ging het spel goed op en neer, echte doelrijpe kansen werden er echter niet gecreŽerd. Na goed 20 minuten kon Maarten B de bevrijdende 1-0 op het bord zetten. ZVC Valaar 2 probeerde de rust te halen zonder tegengoal en tikte de bal soms goed rond, maar hier en daar doken er weer onnauwkeurigheden op, waardoor we het ons zelf soms moeilijker maakten dan nodig. Toch gingen we rusten met een 1-0 voorsprong.

In de 2de helft bleef het spelbeeld zo goed als ongewijzigd: we wachten de tegenstander op aan de middellijn en probeerden er dan snel uit te komen met Jeroen DP of Senne H. Dat lukte enkele keren zeer goed en Senne H kon op aangeven van Jeroen DP scoren. Net toen we dachten dat we de 1ste zege sinds lang vast hadden, kon de tegenstander tegenprikken. Dit gaf hen vertrouwen en we kregen het een paar minuten behoorlijk moeilijk.
ZVC Valaar 2 ging er weer vol tegenaan. Het bracht meer diepgang in het spel en Jeroen DP haalde enkele malen de achterlijn en bood Senne H zo een paar goals op een presenteerblaadje aan. Het resultaat van deze dolle minuten was een verdiende 5-2 voorsprong. Meteen ook de eindstand.

Iedere speler van de ploeg bracht zijn steentje bij aan deze deugddoende overwinning. Achteraan werd alles goed toe gehouden door sterk werk van Koen F en Maarten B. Jim H, Youssef B en Frank VD liepen op het middenveld de longen uit hun lijf zodat ZVC Antwerp Consultants Team nooit de kans had om er goed uit te komen. Jeroen DP en Senne H zorgden voor de goals. Jan J liet zich betrappen op een kleine flater, maar speelde voor de rest vlekkeloos.
Door deze 3-punter doen we nog steeds mee voor de promotie. Het spel was nog niet altijd even oogstrelend, maar het belangrijkste is dat we vanavond een slechte periode hebben kunnen afsluiten. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018