Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Antwerp Consultants Team
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Titans 04
ZVC Sporting Lobos
1 - 7
ZVC Valaar 2
(1 - 4)
Competitie
16-03-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
1
2.
Koen Frans
1
3.
Lieven Frans
1
4.
Senne Hendrickx
1
5.
Bart Janssens
2
6.
Jan Janssens
 
7.
Haris Mesic
 
8.
Niki Moons
1
Verslag
Na 3 weken zonder voetbal eindelijk weer eens een wedstrijd en dan nog wel een onvervalste topper tegen ZVC Sporting Lobos, de nummer 2 van het klassement. Aangezien deze match van levensbelang was, werd er gekozen voor een sterke en stugge ploeg met Bart J en Haris M als kwaliteitsinjectie.

De 1ste minuten van de match was het veldoverwicht duidelijk voor ZVC Valaar 2: de bal werd goed rondgespeeld en de tegenstander werd volledig weggedrukt zonder echter doelrijpe kansen af te dwingen. Na 7 minuten kon Bart J de bal ontfutselen van een tegenstander en zichzelf zo in een kansrijke positie brengen. Hij faalde niet en bracht ZVC Valaar 2 verdiend 0-1 voor.
Even later zette Maarten B zich achter een vrije trap en de bal verdween enig mooi tegen de netten. Net toen we dachten dat we de match onder controle hadden, kon ZVC Sporting Lobos tegenscoren na een mooie actie door de as van onze verdediging: 1-2.
In tegenstelling tot andere matchen bleven we rustig aan de bal en bewaarden de controle over de match. Lieven F schoot ons, met een heerlijke knal in de linkerwinkelhaak terug op een meer comfortabele voorsprong. Vlak voor rust kon Niki M de scoren nog verder uitdiepen op een assist van diezelfde Lieven F. Met een deugddoende 1-4 voorsprong gingen we rusten.

De 2de helft was nog maar net op gang gefloten toen Bart J zich mooi door de verdediging worstelde en de 1-5 op het bord zette. ZVC Sporting Lobos kwam nu meer opzetten, maar door secuur verdedigingswerk had Jan J maar weinig werk op te knappen. Senne H kon op 1 van de vele aanvallen de 1-6 maken op aangeven van Bart J.
Na een mooie actie tussen de gebroeders Frans kon de oudste (en langharigste) van de 2 de mooie 1-7 op het scorebord zetten. Een mooie goal die duidelijk deugd deed bij Koen F die na vorige "mongolo´de" acties voor doel eindelijk wist te scoren. Vlak voor affluiten schudde Jan J nog een wereldsave uit zijn mouwen om zo de 1-7 eindstand te handhaven.

Door deze match overtuigend te winnen maakt ZVC Valaar 2 nog altijd kans op promotie naar 3de afdeling. We bedanken Bart J, Haris M en Ben VDK voor hun onverzettelijke inzet ten voordele van ZVC Valaar 2! (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018