Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Titans 04
Verslag ZVC Olympia Wilrijk - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
16 - 2
ZVC Antwerp Lions
(6 - 2)
Competitie
04-04-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
5
2.
Youssef Boubker
1
3.
Jeroen De Puydt
1
4.
Lieven Frans
3
5.
Senne Hendrickx
2
6.
Haris Mesic
2
7.
Marco Salamanca
1
8.
Frank Van Doorslaer
1
Verslag
Op deze zwoele lente-avond speelde ZVC Valaar 2 voor de laatste keer dit seizoen in eigen huis. Tegenstander van dienst was de rode lantaarn in de afdeling: ZVC Antwerp Lions. Haris M werd toegevoegd aan de kern en zo kon ZVC Valaar 2 naar goede gewoonte 8 namen op het scheidsrechtersblad invullen. Jeroen DP nam plaats onder de lat.

De eerste minuten waren wat afwachtend, maar het meeste balbezit was toch voor ZVC Valaar 2. Na een 5-tal minuten kon ZVC Valaar 2 de score openen: Maarten B met de steal, die Senne H vervolgens diep stuurde en hij legde de bal mooi naast de keeper. Niet veel later kon Haris M eindelijk zjin 1ste goal voor ZVC Valaar 2 maken. Na een mooie actie van Lieven F had Haris M de bal maar binnen te duwen.
Het 1ste tegendoelpunt kwam er na knullig balverlies op het middenveld waardoor een speler een vrije doorgang had tot aan Jeroen DP. Kort daarna was het kapitein Maarten B die met een ongemeen zacht schot de keeper toch kon verschalken en zo terug een 2 doelpuntenkloof op het bord zette.
De 4-1 kwam er na mooi samenspel en het was wederom Maarten B die de bal tegen de netten prikte. Frank VD scoorde de 5-1 na een assist van een sterkspelende Maarten B. De bedrijvige Senne H kon na een mooi uitgespeelde aanval de 6-1 maken op aangeven van Marco S. Vlak voor rust botsten we nog op een counter waardoor we gingen rusten met een 6-2 voorsprong.

Na de pauze ging het zeer snel: Haris M scoorde een 2de keer na een mooie solo-actie. De 8-2 kwam er na een wederom mooi opgebouwde aanval, steeds volgens hetzelfde stramien: de achterlijn halen en het balletje terugleggen. Deze keer was het Marco S die op de juiste plaats stond. Maarten B maakte zijn 3de van de avond nadat hij zijn actie zelf fraai afrondde.
De 10-2 was een prachtgoal! Frank VD gaf de bal aan Youssef B, onze Bouby Bouborski nam de bal aan en krulde de bal enig mooi in de verste hoek. ZVC Antwerp Lions wist niet meer van welk hout pijlen maken en kwamen er niet meer uit. Lieven F kon de 11-2 scoren na opnieuw een aanval uit het boekje. Jeroen DP had het doel toevertrouwd aan Marco S en niet veel later kon hij ook zijn goaltje meepikken na opnieuw een mooie collectieve aanval (12-2).
Het bleef goals regenen: Maarten B scoorde zijn 4de van de avond en niet veel later kon Lieven F zijn 2de goaltje prikken. In de laatste minuut scoorden we nog 2x: Maarten B zette met zijn 5de (!) goal de 15-2 op het bord en net voor affluiten lukte Lieven F een hattrick en zette zo de 16-2 eindstand op het bord.

Een zeer mooie zege waarin elke speler minstens 1x kon scoren. Nu kunnen we vol vertrouwen toeleven naar de topmatch tegen ZVC Olympia Wilrijk, de 1ste in het klassement, op de laatste speeldag. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018