Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Antwerp Lions
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Stua
ZVC Olympia Wilrijk
4 - 2
ZVC Valaar 2
(1 - 2)
Competitie
11-04-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Maarten Bauwens
 
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Koen Frans
 
5.
Lieven Frans
2
6.
Jim Hurckmans
 
7.
Jan Janssens
 
8.
Marco Salamanca
 
Verslag
Voor de laatste wedstrijd van het jaar en tevens 1 van de belangrijkste speelde ZVC Valaar 2 vanavond tegen de kampioen uit 4de afdeling B: ZVC Olympia Wilrijk.

De belangen van deze wedstrijd waren groot en dat zag je aan het spelbeeld. Er werd geen ruimte weggegeven en de open kansen waren zeer schaars. Toch was het ZVC Valaar 2 dat op voorsprong kwam dankzij Lieven F. Niet veel later stonden we zelfs 0-2 voor door toedoen van diezelfde Lieven F. Vlak voor rust kregen we een mentale opdoffer te verwerken, want ZVC Olympia Wilrijk scoorde de aansluitingstreffer.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde: beide ploegen die volop voor de winst gingen, maar erg terughoudend voetbalden waardoor er weinig ruimte was (nog versterkt door de kleine zaal waarin gespeeld moest worden). Toch kon de tegenstander een gaatje vinden in onze verdediging en de gelijkmaker op het bord zetten. De aanwezige spelers van ZVC Azulgranas Brasschaat gingen uit de bol, want bij deze stand promoveerden zij naar 3de afdeling.
Bij ZVC Valaar 2 stond telkens het doelhout of een uitstekende thuisdoelman in de weg om terug op voorsprong te komen. Aangezien ZVC Valaar 2 aanvallender moest gaan spelen, ontstonden er gaten in de defensie en die werden nog 2x afgestraft (met de nodige dosis geluk). De wedstrijd werd beŽindigd met een voor ZVC Valaar 2 teleurstellende score: 4-2.

We mogen wel stellen dat dit de 2 beste ploegen uit de reeks waren, maar door omstandigheden konden we ze minder het vuur aan de schenen leggen dan gewild. Normaal gezien zou ZVC Valaar 2 nog een jaar moeten doorbrengen in 4de afdeling, maar omdat enkele hoger geklasseerde ploegen ophouden te bestaan, mogen we toch promoveren naar 3de afdeling! (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018