Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Stua
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC S.K.B.
ZVC Zwijndrecht United
6 - 3
ZVC Valaar 2
(2 - 1)
Competitie
23-09-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Lorenzo Acebr˛n-Vara
1
Geel
2.
Mathias Avonts
 
3.
Youssef Boubker
 
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Lieven Frans
 
6.
Niki Moons
 
7.
Marco Salamanca
2
Rood
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Na het onverdiend puntenverlies op de openingsspeeldag trok ZVC Valaar 2 naar Zwijndrecht. Senne H werd weer door ZVC Valaar 1 weggeplukt terwijl Maarten B, Jim H en Jan J wegens omstandigheden niet aanwezig konden zijn. Lorenzo A was een welgekomen versterking.

Na 5 minuten werd duidelijk dat ZVC Valaar 2 technisch de betere ploeg was. Lorenzo A zette ZVC Valaar 2 ook snel op voorsprong na dom balverlies van de keeper en schoot van ver binnen, 0-1. Gelegenheidskeeper Jeroen DP gaf de gelijkmaker cadeau door slecht in te spelen. Lieven F ging op wandel en leed te gemakkelijk balverlies waardoor ZVC Zwijndrecht United snel counterde en de 2-1 ruststand op het bord zette.

ZVC Valaar 2 was vastberaden om orde op zaken te stellen en trok ten aanval. Na een slechte pass kreeg de thuisploeg de kans om hun voorsprong uit te breiden, 3-1. Marco S ging echter goed doorjagen en had de 3-2 maar binnen te tikken, nadat een verdediger niet goed oplette. Maar ZVC Zwijndrecht United breidde, tegen de gang van het spel in, zijn voorsprong weer uit. Na een mooie aanval van Lorenzo A en Niki M rondde Marco S netjes af: 4-3.
ZVC Valaar 2 bleef druk zetten tot Marco S een bal wou afpakken, weggleed (!) en zo met beide voeten naar de bal ging, maar zich nog wou tegenhouden met zijn armen. De tegenstander nam dankbaar gebruik van deze uitschuiver en rolde over de grond van de pijn. Marco S kreeg meteen de rode kaart, tot verbazing van heel ZVC Valaar 2. Een hard verdict voor een ongewilde fout. Na de wonderbaarlijke genezing van de speler van ZVC Zwijndrecht United kon de wedstrijd verder, maar ZVC Valaar 2 kon geen vuist meer maken met een man minder. ZVC Zwijndrecht United maakte dankbaar gebruik van de man-meer-situatie en legde de eindstand vast op 6-3. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018