Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Forza Anverpia 1
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Spoetnik F.C.
ZVC Socio
6 - 11
ZVC Valaar 2
(3 - 5)
Competitie
28-10-2011
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
3
2.
Maarten Bauwens
3
3.
Youssef Boubker
 
4.
Koen Frans
1
5.
Jim Hurckmans
1
6.
Frank Van Doorslaer
3
Verslag
Op deze doordeweekse vrijdagavond was rode lantaarn ZVC Socio onze tegenstander. Door steeds wederkerende selectieproblemen kwam ZVC Valaar 2 weer met een onuitgegeven ploeg aan de aftrap. Oude rot Koen F wou zijn schoentjes nog eens aantrekken om ons uit de nood te helpen. Youssef B stond in het doel wegens het ontbreken van de vaste sluitpost Jan J.

De tegenstander niet onderschatten en geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen was de boodschap. Dit resulteerde in een dol openingskwartier en een 0-5 voorsprong. Traditiegetrouw begon de concentratie te verslappen omdat echt alles lukte en we op weinig weerstand botsten. De keeper van de tegenpartij kon met 2 heerlijke pegels, waar interim-doelman Youssef B niet helemaal vrijuit ging, de aansluiting forceren. Niet veel later stond heel onze verdediging te slapen bij een listige stiftertje en dat werd genadeloos afgestraft door de spits van ZVC Socio, 3-5 bij de rust.

In de 2de helft gingen we verder met niet goed genoeg verdedigen en wrongen we open kansen de nek om. De wedstrijd werd zelfs nog spannend toen de 6-7 op het bord verscheen. Gelukkig schoot ZVC Valaar 2 op tijd wakker en sloeg de turbo terug aan. We namen terug afstand met enkele mooie acties en dito doelpunten. De veer was nu gebroken bij ZVC Socio en de frustratie kwam naar boven. Het voetje bleef steeds vaker hangen en stevige charges werden uitgedeeld. De spelers van ZVC Valaar 2 lieten zich niet vangen en bleven doorgaan op hun elan. Toen het laatste fluitsignaal door de zaal galmde stond er een mooie 6-11 op het scorebord.

Door deze verdiende overwinning blijven we hangen in de middenmoot en hoeven we ons (voorlopig) geen zorgen te maken over een mogelijke degradatie. Nog een eervolle vermelding voor Frank VD die met zijn splijtende acties een geseling was voor de verdediging van ZVC Socio. Niet alleen kon hij 3x scoren, maar hij strooide ook een 5-tal assists in het rond. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018