Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Apollo
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Zwijndrecht United
ZVC Stua
7 - 3
ZVC Valaar 2
(3 - 2)
Competitie
09-01-2012
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
Geel
Rood
2.
Maarten Bauwens
 
Geel
3.
Jim Hurckmans
 
4.
Jan Janssens
1
5.
Marco Salamanca
1
Geel
6.
Frank Van Doorslaer
 
7.
Shelley Zuckerman
 
Verslag
Na een deugddoende winterstop begon ZVC Valaar 2 met hernieuwde moed aan de terugronde: ZVC Stua was de tegenstander van dienst. De kern bestond vanavond uit 7 spelers, allen gebrand op een goede terugronde.

Helaas was hier bij het 1ste fluitsignaal nog weinig van te merken. Na 8 minuten stond ZVC Valaar 2 al 3-0 (!) achter na enkele domme fouten in de verdediging en dom balverlies. Maar ZVC Valaar 2 liet de hoofdjes niet hangen, want had van ZVC Stua reeds (onterecht) verloren in de heenronde. De tegenstander speelde stevig, vaak te stevig naar zaalvoetbalnormen, maar kreeg een vrijgeleide van de scheids. Kapitein Mathias A nam zijn ploeg op sleeptouw en trapte de aansluitingstreffer fraai binnen. Een ingestudeerd nummertje tussen Maarten B en Marco S zorgde voor de 3-2 op het bord, meteen ook de ruststand.

In de 2de helft verhoogde ZVC Valaar 2 de pressing. ZVC Stua beperkte zich tot verdedigen en fouten maken. Toen ZVC Valaar 2 een vrije trap kreeg, blokkeerde een speler van ZVC Stua de bal om tijd te winnen. Mathias A duwde de tegenstander (licht) weg, waarop die theatraal neerging. Helaas snapte de scheids het akkefietje niet en gaf hij Mathias A geel. Mathias A "vloekte" uit frustratie op de tegenstander en zichzelf, waarop hij rood kreeg. ZVC Valaar 2 en haar supporters waren met verstomming geslagen en moesten even bekomen van deze zware klap.
ZVC Stua maakte dankbaar gebruik van het numerieke overwicht en counterde scherp. Jan J pakte uit met enkele prachtreddingen en hield zo zijn ploeg in de match. Maar op een zoveelste poging moest hij zich dan toch gewonnen geven, 4-2. Even later pompte diezelfde Jan J terug moed in de ploeg door vanop de eigen helft de 4-3 op het bord te schieten.
Marco S kreeg vervolgens een gele kaart wegens het te enthousiast teruggeven van de bal (in de ogen van de scheids). ZVC Valaar 2 wist dat er deze avond niets in haar voordeel zou geblazen worden. ZVC Stua maakte dankbaar gebruik van de vrijgevige scheids en bouwde de voorsprong uit tot 7-3. Als kers op de taart kreeg Maarten B nog onterecht geel voor een vermeende fout.

Een wedstrijd (en vooral een scheidsrechter) om snel te vergeten. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018