Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Forza Anverpia 1 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Spoetnik F.C. - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
14 - 1
ZVC Socio
(6 - 1)
Competitie
05-03-2012
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
2
2.
Maarten Bauwens
2
3.
Youssef Boubker
3
4.
Jeroen De Puydt
1
5.
Koen Frans
2
6.
Jim Hurckmans
4
7.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Op deze regenachtige maandag kreeg ZVC Valaar 2 het bezoek van ZVC Socio, de laatste in het klassement. Aangezien we al enkele weken zonder overwinning zaten, moest deze match absoluut gewonnen worden. Koen F kwam ons versterken en Jeroen DP nam plaats in het doel.

Het was snel duidelijk dat ZVC Valaar 2 de betere ploeg was. De organisatie stond er onmiddellijk, in tegenstelling tot de vorige matchen, en het samenspel verliep ook vlot. Na enkele dreigingen kon Koen F met een wondermooi hakje de 1-0 op het bord zetten. De 2-0 volgde binnen de minuut: Mathias A kreeg de bal van Frank VD, speelde eerst een verdediger door de benen en schooof vervolgens de bal voorbij de keeper.
Na deze 2 heerlijke doelpunten ging het snel: op amper 5 minuten werd de kloof verder uitgediept tot een 5-0 score. Jim H, Youssef B en Maarten B waren de doelpuntenmakers van dienst. Diezelfde Maarten B leed even later balverlies en dit werd ongenadig afgestraft: 5-1. Vlak voor rust lukte Jim H de 6-1 door een mooie aanval uit het befaamde boekje af te werken.

Na de rust ging ZVC Valaar 2 verder op haar elan. De aanvalsgolven bleven komen en ZVC Socio werd volledig teruggeduwd. Op 1 van deze aanvalsgolven kon Youssef B zijn 2de van de avond binnenschuiven op aangeven van een sterk spelende Koen F. Wat later maakte Jim H de 8-1 op aangeven van dribbelkont Frank VD.
Jim H veroverde 3 minuten later de bal op het middenveld, stormde op doel af en schoot met een fenomenale punter de bal in de verste hoek. De volgende aanval was weer om duimen en vingers van af te likken: een mooie collectieve aanval over meerdere stations met Maarten B als eindpunt (10-1).
Mathias A scoorde de 11-1 en Youssef B (a.k.a. Youssef Bouby Bouborsky) maakte er simpel 12-1 van, een hattrick dus voor de getalenteerde spits van ZVC Valaar 2. Koen F maakte zijn wedstrijd compleet door een 2de maal te scoren na een mooie individuele actie. ZVC Socio moest iets later de kelk tot op de bodem ledigen: na een gele kaart (voor een iets te enthousiaste charge) bleven er nog maar 3 veldspelers over. Het sein voor Jeroen DP om zijn plekje onder de lat af te staan aan Youssef B en op zoek te gaan naar een doelpuntje. Na enkele zeer moeilijke kansen verdienstelijk te missen, kon Jeroen DP toch zijn langverwachte doelpuntje maken. Met een weergaloze trap zette hij de 14-1 eindstand op het bord.

Eindelijk nog eens een deugddoende overwinning voor ZVC Valaar 2. Geen degradatiezorgen meer! De ploeg kan ontspannen toeleven naar de laatste wedstrijden van het seizoen. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018