Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Castellino 2 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Nieuw Boechout - ZVC Valaar 2
ZVC IHAM
5 - 5
ZVC Valaar 2
(1 - 3)
Competitie
09-11-2012
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Younes Bakkali
 
3.
Maarten Bauwens
 
4.
Youssef Boubker
 
5.
Jeroen De Puydt
1
6.
Senne Hendrickx
 
7.
Jan Janssens
 
8.
Yves Meyer
4
Verslag
Vanavond stond de 2de wedstrijd in 3 dagen op het programm: we moesten naar Linkeroever om ZVC IHAM partij te geven. Omwille van selectieproblemen kwamen Yves M en Senne H de kern versterken.

In het begin van de wedstrijd beperkten beide ploegen zich vooral tot het aftasten van de tegenstander. Hier en daar werd de neus eens aan het venster gestoken, maar gescoord werd er niet. Na 10 minuten vond ZVC Valaar 2 dan toch de opening na een mooie collectieve aanval met Yves M als eindstation (0-1). Niet veel later was het opnieuw Yves M die na wat geharrewar kon scoren. Enkele minuten later lukte Yves M zelfs een loepzuivere hattrick toen hij de 0-3 mooi binnenlegde. Op de daaropvolgende aftrap kon ZVC IHAM onmiddellijk tegenscoren via een geplaatst afstandsschot. ZVC Valaar 2 ging rusten met een meer dan verdiende 1-3 voorsprong.

Na de rust stond er een ander ZVC IHAM op het veld: hoog druk zetten en snedige counters zorgden voor het nodige gevaar. Op 1 van die counters kon de spits van ZVC IHAM de aansluitingstreffer tegen de netten duwen. Onze organisatie, die tot dan uitermate goed was, begon te wankelen en we kwamen steeds meer onder druk te staan. Na slap verdedigen kon ZVC IHAM gelijk maken en niet veel later kwam het zelfs op voorsprong (4-3).
Interim coach Shelley Z greep in met enkele gerichte wissels en niet veel later kon Jeroen DP de 4-4 maken. Met nog 10 minuten op de klok kon de match nog alle kanten uit. Maar wr kon ZVC IHAM onmiddellijk na de aftrap scoren: de kapitein kon door een bos van benen toch nog trappen en via Jan J kwam de bal bij een goed gevolgde middenvelder (5-4). ZVC IHAM kroop wat naar achter en ZVC Valaar 2 vuurde aanvalsgolf na aanvalsgolf af op hun verdediging. Op een hoekschop scoorde Yves M de gelijkmaker met het hoofd na een uitstekende assist van Jeroen DP. In de resterende minuten werd er niet meer gescoord en zo eindigde de wedstrijd op een 5-5 gelijkspel.

De 0-3 voorsprong hadden we nooit uit handen mogen geven. ZVC Valaar 2 bracht zichzelf nodeloos in de problemen door nonchalant en ongeconcentreerd te gaan voetballen. Volgende week dinsdag wacht ZVC Nieuw Boechout, de ongeslagen leider, ons op. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018