Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Nieuw Boechout - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Forza Italia - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
3 - 1
ZVC D.C. United
(1 - 1)
Competitie
26-11-2012
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Younes Bakkali
 
2.
Maarten Bauwens
1
3.
Youssef Boubker
1
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Jan Janssens
 
6.
Glenn MariŽn
1
7.
Frank Van Doorslaer
 
8.
Koen Verlinden
 
Verslag
Na een weekje rust moest ZVC Valaar 2 vanavond weer aan de bak. Tegenstander van dienst was rode lantaarn ZVC D.C. United. Na een zeer teleurstellende 1 op 12 was een overwinning eigenlijk een must, maar elke wedstrijd dient gespeeld te worden. Youssef B was deze keer kapitein en de trouwe supporters waren zoals gewoonlijk aanwezig op het Kiel.

ZVC Valaar 2 begon zeer slecht aan de match: weinig tot geen druk naar voor, moeizame omschakeling en veel slordigheden in de opbouw. ZVC D.C. United daarentegen zat wel goed in de match en dwong enkele goede kansen af, waar keeper Jan J zijn handen meer dan vol mee had. De bezoekers zagen ook enkele doelpogingen op de paal strandden, maar konden na 10 minuten toch de oververdiende openingstreffer scoren (0-1).
Het antwoord van ZVC Valaar 2 kwam zeer snel: na hoog druk zetten van Koen V kwam de bal bij Youssef B, die met een schitterende volley voor de gelijkmaker zorgde. Langzaamaan kwam de thuisploeg weer tot voetballen en dat resulteerde in een niet te missen kans voor Youssef B en enkele individuele acties van Jeroen DP. Maar gescoord werd er niet meer en dus gingen we rusten met de bordjes in evenwicht.

In de 2de helft ging ZVC Valaar 2 verder op haar elan en dat leidde al vlug tot een doelpunt: een goed ingelopen Maarten B schoof de bal tegen de netten (2-1). ZVC D.C. United voetbalde minder goed en leed frequent balverlies, waardoor ZVC Valaar 2 naar hartelust kon counteren. Dit leidde tot enkele kansen die (spijtig genoeg) onbenut werden gelaten door Youssef B, Maarten B en Frank VD. Jeroen DP probeerde het dan nog maar eens met een paar individuele acties, maar tevergeefs. Na fel aandringen kwam de verlossende 3-1 er dan toch nog: Glenn M trapte de bal heerlijk in de winkelhaak. Na het laatste fluitsignaal werden de supporters nog bedankt voor hun steun tijdens deze toch wel moeilijke match.

Deze wedstrijd zal zeker geen schoonheidsprijs krijgen, maar de broodnodige zege is een feit en dat is het belangrijkste. Opdracht volbracht! (yb/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018