Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Forza Italia - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Berkenrode 2 - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
4 - 8
ZVC Zwijndrecht United
(1 - 3)
Competitie
07-01-2013
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Younes Bakkali
 
2.
Alexander Doggen
2
3.
Jan Garrevoet
 
4.
Jan Janssens
 
5.
Glenn MariŽn
1
6.
Sven MariŽn
1
7.
Marco Salamanca
 
8.
Shelley Zuckerman
 
Verslag
Na een lange en deugddoende winterstop was het eindelijk weer zo ver. Vandaag ontvingen we ZVC Zwijndrecht United in onze thuisarena. Een ploeg die net onder ons stond in het klassement. Winnen was dus de boodschap!

De eerste 10 minuten waren, zoals gewoonlijk dit seizoen, een aftastingsronde. Beide ploegen probeerden de bal in de ploeg te houden en al combinerend de overkant te bereiken. Na goed 12 minuten was het ZVC Zwijndrecht United dat een gaatje vond en zo de 0-1 op het bord zette. Niet veel later leden we balverlies en de counter werd droog afgemaakt (0-2). De 0-3 kwam er na een wederom zorgvuldig opgebouwde aanval over de flank van ZVC Zwijndrecht United.
Op 5 minuten van het einde van de 1ste helft kan Alexander D de 1-3 maken: Alexander D gaf een harde pass richting Marco S, die laatste liet de bal slim lopen en verraste zo de keeper. De scheidsrechter floot de 1ste helft af en dat was nodig, want menig tong dweilde al bijna over de vloer.

In de 2de helft trok ZVC Valaar 2 het laken iets meer naar zich toe: er werd meer balbezit opgeŽist en ook iets scherper verdedigd. Na wat geharrewar kwam de bal bij Sven M, die twijfelde niet en schoot de bal vanop 10 meter staalhard de winkelhaak in. Een wereldgoal zoals alleen Sven M dit kan (2-3). De heropleving van ons moraal werd niet veel later opnieuw de kop ingedrukt na balverlies op het middenveld. De counter die daarop volgde, werd mooi uitgespeeld en de spits van de bezoekers gleed de 2-4 binnen. Nog geen 2 minuten later stond het al 2-5 na slap verdedigen.
ZVC Valaar 2 ging nu nog meer drukken en ZVC Zwijndrecht United kon zo naar hartenlust counteren. Op 1 van die counters werd het 2-6. De kopjes gingen nu helemaal naar beneden en het onderlinge gezaag en geklaag bereikte een hoogtepunt. In tussentijd had ZVC Zwijndrecht United nog een stuk of 5 keer het kader getroffen. Na een afgeweken schot van Alexander D werd het onverhoopt nog 3-6. Maar een minuutje later stond het al terug 3-7 na een mooi schot van een bezoekende speler. De 3-8 kwam er na een zoveelste counter van ZVC Zwijndrecht United. Net voor affluiten kon de hardwerkende Glenn M de 4-8 nog op het bord zetten.

Een triestige partij waarbij de organisatie en teamgeest zoek was. We konden ons bescheiden reeksje en vorm van voor de winterstop niet verderzetten. Hopelijk kunnen we deze totale off-day achter ons laten en volgende week de 3 punten mee naar huis nemen. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018