Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Zwijndrecht United
Verslag ZVC Ossla 1 - ZVC Valaar 2
ZVC Berkenrode 2
3 - 2
ZVC Valaar 2
(0 - 0)
Competitie
14-01-2013
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Younes Bakkali
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Jan Janssens
 
5.
Glenn MariŽn
 
6.
Sven MariŽn
 
7.
Marco Salamanca
1
8.
Shelley Zuckerman
1
Verslag
Op deze sneeuwwitte maandag moesten we op bezoek bij onze buren uit Hoboken: ZVC Berkenrode 2. Deze ploeg bevindt zich in de onderste regionen van het klassement. En na het verlies van vorige week was vanavond winnen dus een absolute must!

De 1ste helft kan kort samengevat worden: Veel middenveldspel waarbij ZVC Berkenrode 2 het meeste balbezit had en ZVC Valaar 2 meestal achter de feiten aanholde. ZVC Valaar 2 kon amper een deftige aanval opzetten en voetbalde veel te onzeker en gehaast in balbezit. ZVC Berkenrode 2 was dan weer onmondig voor doel. Een handvol kansen werden, al een geluk voor ons, soms onbegrijpelijk gemist. We gingen dan ook rusten bij een ongewone (maar logische) 0-0 stand.

De 2de helft begon zoals de 1ste geŽindigd was: ZVC Berkenrode 2 met het meeste balbezit en het beste spel. Na een corner voor ZVC Berkenrode 2 werd het dan toch 1-0: de spits van ZVC Berkenrode 2 speelde Marco S enig mooi door de benen en nam luttele seconden later ook Jan J te grazen. Een kleine 5 minuten later stond het 2-0 nadat Mathias A te lang talmde met de bal, de spits kon de bal te makkelijk ontfutselen en Jan J werd weer verschalkt.
ZVC Valaar 2 begon eindelijk wat meer initiatief te tonen en kansen te creŽren. Maar de keeper van ZVC Berkenrode 2 had een begenadigde dag en pareerde stuk voor stuk zuiver opgelegde kansen. Er moet ook wel gezegd worden dat Dame Fortuna echt niet aan onze zijde stond vanavond. Er viel geen enkele bal goed en elke 2de bal kwam, al dan niet met het nodige geluk, in de voeten van de tegenstander terecht. De 3-0 kwam er na zo'n typische fase waarbij de bal na geharrewar toch tegen de netten kon geduwd worden.
Met nog 10 minuten te spelen begon ZVC Valaar 2 hoog druk naar voor te zetten om alsnog het tij te keren. ZVC Berkenrode 2 kwam hierdoor iets meer in de verdrukking en begon slordiger te spelen. Op 1 van onze aanvallen kon Marco S de 3-1 maken vanuit een zeer scherpe hoek. Niet veel later deed Shelley Z hetzelfde en stond het plots 3-2. In de laatste 5 minuten haalde ZVC Valaar 2 alles uit de kast maar de gelijkmaker bleef uit.

Een zuur verlies dat we voor 75% aan onszelf te wijten hebben. Weinig initiatief en creativiteit in het begin van de wedstrijd hebben ons de das omgedaan. Toch een pluim voor ZVC Berkenrode 2 dat mooi en verzorgd voetbal bracht. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018