Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Sint Jan Vianney
Verslag ZVC The Young Ones - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 2
ZVC Boomboys F.C.
(4 - 0)
Competitie
08-09-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Younes Bakkali
1
3.
Maarten Bauwens
 
4.
Nasim Benmamaar
1
5.
Youssef Boubker
 
6.
Wietse Claes
 
7.
Benny Degens
2
8.
Haris Mesic
1
Verslag
Vanavond was het weer zover: de start van het nieuwe seizoen! Na een geslaagde voorbereiding begonnen we met volle moed aan onze 1ste match tegen ZVC Boomboys F.C. Tijdens de mercato versterkten we onze kern met 2 talentvolle spelers: Benny D en oudgediende Frank VD. De eerstgenoemde stond vanavond meteen al in de basis. Met Marco S als coach en Youssef B in de goal waren we klaar voor de strijd.

De voorbije jaren was het verdedigende werk steeds de achilleshiel van ZVC Valaar 2, daarom werd er in de voorbereiding extra hard gewerkt aan een oerdegelijk verdedigend systeem. Vanaf de 1ste minuut wierp dat harde labeur zijn vruchten af: terwijl de tegenstander geen raad wist met het goed georganiseerde blok, loerde ZVC Valaar 2 op de counter of bleef het geduldig opbouwen, op zoek naar dat ene gaatje. Na een paar halve kansen was het voor een 1ste keer raak: Younes B schoot, na een mooie actie, de bal uit een scherpe hoek staalhard binnen (1-0).
Niet veel later was het weer raak! Nassim B schoot op de paal waarna een goed gevolgde Benny D zijn 1ste doelpunt voor ZVC Valaar 2 kon maken (2-0). Diezelfde Benny D kon op aangeven van Maarten B de 3-0 mooi binnen leggen. De 4-0 was een pareltje: na mooi samenspel kon Nassim B de bal achter het steunbeen voorbij de keeper schuiven. Meteen ook de ruststand.

Na de pauze kwam ZVC Boomboys F.C. meer opzetten en had ZVC Valaar 2 iets meer moeite om de vrije man te vinden. Maar dat weerhield Haris M er niet van om toch de 5-0 binnen te tikken na een mooi schot van een sterk spelende Younes B. Na deze geruststellende 5-0 sloop er meer en meer nonchalance in ons spel en kreeg ZVC Boomboys F.C. meer kansen. Na een mooi ingestudeerd nummertje op een vrije trap duwde de tegenstander de 5-1 tegen de netten. Met nog 20 minuten op de (afwezige) klok begonnen de bezoekers hoger druk te zetten en agressiever te spelen. Het spel lag vaak stil en dat was nefast voor onze concentratie en opbouw. In tussentijd moest Youssef B zich een paar keer onderscheiden met enkele puike reddingen. Diezelfde Youssef B veroorzaakte iets later een penalty die feilloos werd omgezet (5-2). In de laatste 5 minuten werd er niet meer gescoord waardoor ZVC Valaar 2 overtuigend de 3 punten thuis kon houden. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018