Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Boomboys F.C.
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Aesculapia
ZVC The Young Ones
3 - 6
ZVC Valaar 2
(1 - 2)
Competitie
17-09-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Younes Bakkali
2
3.
Maarten Bauwens
2
4.
Houdhayfah Belkouch
1
5.
Nasim Benmamaar
 
6.
Youssef Boubker
 
7.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Voor de 2de wedstrijd van het seizoen moest ZVC Valaar 2 naar het verre Brasschaat om ZVC The Young Ones partij te geven. De naam van de thuisploeg doet anders vermoeden, maar we kwamen uit tegen een toch wat meer ervaren team.

De 1ste helft begon, in tegenstelling tot vorige week, slecht. Er was geen organisatie en de looplijnen waren ook al niet om over naar huis te schrijven. Desondanks hadden wij het meeste balbezit, maar echte kansen vloeiden daar niet uit voort. Na goed 10 minuten kon de thuisploeg een aanval opzetten en legde hun spits de bal in de korte hoek voorbij een verbouwereerde Youssef B (1-0). Dit was voor ZVC Valaar 2 hťt startschot om beter georganiseerd te spelen en vooral ook een versnelling hoger te schakelen.
De daaropvolgende minuten creŽerden we meer en meer kansen, maar de doelman van ZVC The Young Ones keepte uitstekend. Met enkele puike reddingen kon hij de 0 op het bord houden. Maar bij de volgende kans enkele ogenblikken later moest hij zich dan toch gewonnen geven na een heerlijke stifter van Younes B (1-1). Vlak voor rust zette Nassim B zich door op de flank en knalde op de keeper; Mathias A was echter goed gevolgd en tikte de rebound simpel binnen. Zo kon ZVC Valaar met een 1-2 voorsprong gaan rusten.

Na de pauze had ZVC Valaar 2 terug het veldoverwicht, maar het was toch telkens opletten voor de gevaarlijke counter. Maar een sterk keepende Youssef B stond pal op tal van pogingen. Na een mooie actie van Houdhayfah B kon Maarten B de 1-3 binnen tikken. In de daaropvolgende actie slalomde Maarten B tussen 3 verdedigers door om dan foutief afgestopt te worden. Maarten B zette zichzelf achter de bal en krulde de bal heerlijk voorbij het muurtje. Niet veel later werd het zelfs 1-5: Houdhayfah B kon de bal afsnoepen van een verdediger en schoot die droog overhoeks binnen.
Na deze geruststellende voorsprong begonnen we (net als vorige week) iets nonchalanter te spelen en het tempo ging naar beneden. ZVC The Young Ones kwam iets meer opzetten en dat resulteerde iets later in de 2-5 na slap verdedigen. Net voor affluiten kon Younes B zijn 2de van de avond maken na een mooie collectieve aanval (2-6).

Na een slap begin konden we toch vrij snel orde op zaken stellen en zo de 3 punten mee naar huis nemen. Door een administratief foutje van de scheidsrechter werd er op het wedstrijdblad echter 3-6 gezet als eindstand. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018