Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC The Young Ones - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC De Boskneuters - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 1
ZVC Aesculapia
(0 - 1)
Competitie
22-09-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Younes Bakkali
1
2.
Maarten Bauwens
2
3.
Houdhayfah Belkouch
 
4.
Nasim Benmamaar
1
5.
Benny Degens
1
6.
Yannick Gybels
 
7.
Glenn MariŽn
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vanavond stond met een thuiswedstrijd tegen ZVC Aesculapia de 3de wedstrijd van het nog prille seizoen op het programma.

Na een aftastend begin van beide ploegen ging het tempo de hoogte in. Dit leverde vooral ZVC Valaar 2 enkele kansen op, maar helaas stond het vizier duidelijk nog niet op scherp. De bezoekers waren de mindere in het spel, maar kwamen enkele keren gevaarlijk uit de hoek. Gelukkig kon de jarige Yannick G lange tijd de netten schoon houden. Vlak voor rust echter een ongelukkige tussenkomst van Younes B in het strafschopgebied, en de scheids legde de bal op de stip. Yannick G zat in de juiste hoek maar de bal werd te hard getrapt en liet onze gelegenheidsdoelman kansloos. 0-1 bij de rust en ZVC Valaar 2 was dus alweer op achtervolgen aangewezen.

Na de pauze had de thuisploeg nog steeds het overwicht en deelde enkele speldenprikjes uit, echter zonder dat verlossende doelpunt. Na 5 minuten speelde Nasim B met een mooie doorsteekbal Maarten B aan, die de bal rustig naast de keeper kon leggen en de bordjes verdiend op gelijke hoogte bracht. ZVC Valaar 2 ging na deze gelijkmaker gewoon op zijn elan verder. Na een individuele actie werd Maarten B foutief afgestopt en de scheids legde de bal opnieuw op de stip. Maarten B ging zelf achter de bal staan, maar zijn inzet werd goed gepareerd door de keeper en zo bleef de score op 1-1. In de daarop volgende aanval viel de bal uit de kluts voor de voeten van Nasim B en hij kon de bezoekende keeper wel verschalken (2-1).
Het spel ging nu lekker snel over en weer en er kwamen open kansen langs beide kanten. Benny D werd met de rug naar doel aangespeeld door Glenn M, draaide kort rond zijn as en schoof de bal onder de keeper binnen (3-1). ZVC Aesculapia kwam nu wat meer opzetten en zo kregen de aanvallers van ZVC Valaar 2 meer ruimte. Younes B legde na knap samenspel de 4-1 in het mandje en in de slotfase legde Maarten B met een droge knal via de onderkant van de lat de eindstand vast op 5-1.

Een verdiende overwinning voor de mannen van ZVC Valaar 2, die nooit opgaven en uiteindelijk beloond werden voor hun inzet en volharding. (mb/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018