Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Aesculapia
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Stella Athina
ZVC De Boskneuters
4 - 8
ZVC Valaar 2
(4 - 5)
Competitie
03-10-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Younes Bakkali
1
2.
Maarten Bauwens
2
3.
Nasim Benmamaar
4
4.
Youssef Boubker
 
Geel
5.
Benny Degens
1
6.
Haris Mesic
 
Verslag
Voor de 4de wedstrijd van het seizoen moest ZVC Valaar 2 naar Hove om ZVC De Boskneuters partij te geven. Van de vorige seizoenen wisten we dat dit een goed georganiseerde ploeg was die teert op de counter. Wegens laattijdige afzeggingen en talrijke blessures bestond onze kern maar uit 6 spelers.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor ZVC Valaar 2. Na amper 10 seconden stond de 0-1 al op het bord: na een geslaagde actie kon Younes B de bal vanuit een scherpe hoek binnen leggen. Maar lang konden we niet van deze voorsprong genieten. ZVC De Boskneuters kon onmiddellijk na de aftrap tegen scoren: een lange bal kwam met wat geluk tot bij de spits, maar die twijfelde echter niet en schoot de 1-1 voorbij Youssef B. Nog geen minuut later stond het al 2-1 na een actie langs de flank. En om het nog rampzaliger te maken wist de thuisploeg nogmaals te scoren na een mooie collectieve aanval (3-1).
Na deze 3 tegendoelpunten in evenveel minuten waren we toch wel wat aangeslagen. Toch wisten we de organisatie terug te vinden en begonnen we eindelijk te combineren. Na mooi samenspel tussen Haris M en Nasim B kon de laatstgenoemde de 3-2 simpel binnen leggen. Even later veroverde Benny D de bal op het middenveld, gaf een pass aan Nasim B en hij deed de bal met een puntertje in de verre winkelhaak verdwijnen (3-3). In tussentijd schudde Youssef B nog een wereldsave uit zijn mouw op een schot van dichtbij. Na een mooie actie van Younes B en dito assist stond Nasim B weer op de juiste plaats om de bal binnen te duwen (3-4).
Net toen we dachten dat we ZVC De Boskneuters bij de keel hadden, werd de rebound na een schot feilloos afgewerkt en hingen de bordjes terug in evenwicht. Vlak voor de pauze kon Nasim B zijn 4de van de avond maken na een mooi uitgespeelde counter op wederom een assist van de sterk spelende Younes B (4-5). ZVC Valaar 2 ging rusten met een krappe voorsprong na toch wel een zotte 1ste helft.

De 2de helft begon een stuk rustiger en de beide ploegen hadden duidelijk de 1ste helft nog in de benen. Het duurde zeker 5 minuten eer er een noemenswaardige kans te bespeuren viel. Maar Youssef B stond alert te keepen en kwam gepast uit. In deze actie kreeg hij wel een gele kaart onder de neus geduwd wegens hands. ZVC Valaar 2 was nu duidelijk de betere ploeg, maar toch was het steeds opletten voor de scherpe counters van de thuisploeg. Nadat we enkele open doelkansen niet wisten te verzilveren, was het zeker opletten voor dat spreekwoordelijke deksel.
Gelukkig kon kapitein Maarten B niet veel later toch de geruststellende voorsprong op het bord zetten nadat hij de bal in de rebound wist binnen te duwen (4-6). En diezelfde Maarten B diepte na een mooie balverovering de kloof nog wat verder uit. Vlak voor affluiten kon Benny D met een hard laag schot de 4-8 eindstand vastleggen.

Na een mooie comeback op een vroege achterstand wisten we toch het tij te keren en konden we de 3 punten mee naar het Valaar nemen. De talrijk meegereisde supporters konden genieten van bij momenten heerlijk samenspel, mooi countervoetbal en de gespierde kuiten van de scheidsrechter. Hopelijk kunnen we deze sterke reeks verderzetten. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018