Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC De Boskneuters - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Celtic Wezel - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
1 - 6
ZVC Stella Athina
(0 - 2)
Competitie
06-10-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Younes Bakkali
1
2.
Houdhayfah Belkouch
 
3.
Nasim Benmamaar
 
4.
Youssef Boubker
 
5.
Benny Degens
 
6.
Yannick Gybels
 
7.
Koen Verlinden
 
Verslag
Vandaag stond er reeds een topper op het menu tussen 2 ploegen die nog het maximum van de punten hadden! ZVC Valaar 2 (4 overwinningen) kreeg het bezoek van de nummer 3 uit het klassement, ZVC Stella Athina (2 overwinningen). Wegens vele blessures werd Koen V opgeroepen om onze kern te versterken.

De wedstrijd begon zeer aftastend. ZVC Stella Athina profileerde zich meteen als een zeer georganiseerde ploeg die defensief zeer sterk stond en stevig kon prikken op de counter. Het spel ging goed over en weer maar de betere kansen waren toch wel voor ZVC Stella Athina. De spits had zijn vizier gelukkig nog niet goed afgesteld, want hij schoot de bal tot 3x toe onbegrijpelijk naast of over. Wij daarentegen konden af en toe eens prikken, maar hadden enorm veel moeite om door de dubbele muur te geraken.
Na goed 15 minuten kon ZVC Stella Athina toch (verdiend) de score openen na een mooi uitgespeelde actie. ZVC Valaar 2 had nog steeds geen antwoord op het verdedigende werk en moest opletten voor de snelle omschakeling van de bezoekers. Net voor het rustsignaal kreeg ZVC Valaar 2 nog een opdoffer te verwerken: een afgeweken bal verdween net onder keeper Youssef B (0-2).

Tijdens de rust werd er gehamerd op een hogere balcirculatie en scherper zijn voor doel. Maar ondanks de peptalk van interim coach Maarten B veranderde er amper iets. Wij hadden nu wel het meeste balbezit, maar konden amper kansen bij elkaar voetballen. ZVC Stella Athina daarentegen kwam meermaals gevaarlijk uit de hoek, maar Youssef B keepte wederom een sterke partij. Toch kon onze keeper de 0-3 niet vermijden na een ingestudeerd nummertje op een hoekschop.
Nog geen 5 minuten later deed Younes B de hoop weer even oplaaien na een mooie solo en dito schot (1-3). Na dit doelpunt begon ZVC Valaar 2 (eindelijk) hoger druk te zetten en ging het op zoek naar de aansluitingstreffer. Maar door hoger te gaan jagen, vielen er grote gaten achteraan en ZVC Stella Athina speelde dit telkens goed uit. Ze bleven gevaarlijk en even later konden ze op een counter de 1-4 maken. De kopjes gingen nu helemaal naar beneden en zo werd het nog 1-5 en net voor affluiten zelfs 1-6. Beide doelpunten waren het orgelpunt van een prima uitgespeelde counter.

Ons spel vandaag was te traag en te onge´nspireerd om het de tegenstander moeilijk te maken. We missen nog enkele basispionnen achteraan om vanuit een goede organisatie te spelen. Doch kunnen we terugblikken op een geslaagd seizoenbegin met een mooie 12 op 15. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018