Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Celtic Wezel - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC ZeeZicht - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
6 - 1
ZVC Groenenhoek
(2 - 1)
Competitie
20-10-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Younes Bakkali
 
3.
Nasim Benmamaar
1
4.
Youssef Boubker
 
5.
Benny Degens
1
6.
Haris Mesic
 
7.
Marco Salamanca
1
8.
Frank Van Doorslaer
1
Verslag
Op deze kille maandagavond ontvingen we met ZVC Groenenhoek een ploeg die vlot scoort, maar toch ook al wat tegendoelpunten moest slikken. Uitgaan van een goede organisatie achteraan en loeren op de counter was dan ook de boodschap. ZVC Valaar 2 kon beschikken over een volledige kern, de bezoekers slechts over 5 dappere krijgers.

Het begin van de wedstrijd was zoals gewoonlijk een aftastingsronde. Pas na 10 minuten kon er langs beide kanten eens op doel getrapt worden, zonder noemenswaardig gevaar weliswaar. Een dikke 5 minuten later kon Nasim B zich doorzetten maar werd vlak voor doel foutief neergehaald, een penalty was het logische gevolg. Mathias A zette zich achter de bal en zette die feilloos om (1-0). Iets later stond het al 2-0 na goed doorjagen van Marco S en Haris M. Marco S kon de bal ontfutselen en schoof deze mooi onder de keeper vanuit een scherpe hoek.
Net voor het einde van de 1ste helft kon ZVC Groenenhoek een counter opzetten en vanuit een ogenschijnlijk onmogelijke positie kon de spits de bal enig mooi in de verre hoek plaatsen. Youssef B was compleet kansloos op deze briljante ingeving en zo gingen we rusten met een krappe 2-1 voorsprong.

Na de pauze had ZVC Valaar 2 het meeste balbezit en kwam het enkele keren gevaarlijk uit de hoek. Jammer genoeg stond het doelkader meermaals in de weg. Na goed 10 minuten schoot Nasim B op doel en via een voet van een vedediger verdween de bal voorbij een verbouwereerde keeper (3-1). Het antwoord van ZVC Groenenhoek bleef niet uit, maar een alerte Youssef B ging goed plat op het bezoekende schot. Een mooie redding van onze interim doelman!
Kort daarop kon Frank VD zich doorzetten en 2 man omspelen om dan de bal mooi in de verre hoek te trappen. Een heerlijk doelpunt van onze kleine middenvelder (4-1). Enkele minuten voor tijd kon Nasim B na wat geharrewar de bal tegen de netten duwen. Het beste werd echter bewaard tot het einde! Na een mooie collectieve aanval, waarbij elke speler betrokken was en de bal telkens in 1 tijd werd gespeeld, kon Benny D de bal als laatste pion over de doellijn duwen (6-1).

Na deze mooie overwinning blijven we mee aan de top in het klassement. Hopelijk kunnen we deze vorm blijven aanhouden, want de komende weken komen de beter geklasseerde ploegen aan bod. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018