Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Groenenhoek
Verslag ZVC El Classico 1 - ZVC Valaar 2
ZVC ZeeZicht
1 - 4
ZVC Valaar 2
(1 - 4)
Competitie
10-11-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Younes Bakkali
1
3.
Maarten Bauwens
 
4.
Nasim Benmamaar
1
5.
Benny Degens
1
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Op deze koude maandagavond moesten we naar de buren te Wilrijk om het op te nemen tegen ZVC ZeeZicht. Een ploeg die zich in de middenmoot bevindt, maar vorige week toch een gelijkspel uit de brand kon slepen tegen koploper ZVC Stella Athina. Jan J had zijn 1ste selectie beet voor ZVC Valaar 2.

ZVC ZeeZicht begon aan de match met slechts 5 spelers terwijl wij over een volledige kern beschikten. In de loop van de wedstrijd zou nog wel een 6de man toekomen. De match zelf begon goed voor ZVC Valaar 2 met veel balbezit en een goede organisatie. Na goed 5 minuten kon Younes B zijn goaltje al meepikken na een actie langs de zijlijn van Nasim B (0-1). Nog eens 5 minuten later kon Benny D zich doorzetten langs de flank en schoot de bal uit een scherpe hoek knap voorbij de keeper in het dak van het doel. Een geruststellende 0-2 voorsprong na een kleine 10 minuten spelen.
Onze organisatie bleef goed overeind en ZVC ZeeZicht kon daar maar weinig tegenover zetten. De volgende goal kwam er na goed samenspel tussen Nasim B en Mathias A die met een één-tweetje de hele verdediging op een hoopje speelde en zo kon die laatste de bal overhoeks binnenschieten (0-3). Nog voor rust werd het zelfs 0-4: Maarten B zette zich goed door, kwam oog in oog te staan met de keeper en legde dan de bal onbaatzuchtig opzij voor de goed gevolgde Nasim B.
Op slag van rust moest ZVC Valaar 2 dan toch een tegendoelpunt incasseren: Frank VD kreeg de bal ietwat ongelukkig tegen zijn gespierde bil en zo ging de bal voorbij een verbouwereerde Jan J. We gingen rusten met een verdiende en geruststellende 1-4 voorsprong.

Na de pauze veranderde er niets aan het spelbeeld. Al was er toch 1 belangrijk verschil: ZVC Valaar 2 maakte de kansen niet af. Het vizier van Marco S stond duidelijk niet op scherp en hij miste zo een paar opgelegde kansen. ZVC ZeeZicht begon nu wel meer en meer te dreigen en Jan J moest zich enkele malen onderscheiden met een paar prachtige reddingen. Zijn verblijf bij het zwalpende ZVC Valaar 1 heeft duidelijk geen sporen nagelaten. De wedstrijd ging nu beter over en weer, maar gescoord werd er echter niet meer. Zo eindigde de wedstrijd op 1-4.

De 1ste helft was misschien wel de beste helft die we dit seizoen al hebben gespeeld met een goede organisatie en een strak tempo. De 2de helft was wat minder, maar desondanks slikten we geen goals meer. Met deze overwinning blijven we meedraaien in de top-3. Volgende week staat de topper tegen ZVC El Classico 1 op het menu. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018