Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC ZeeZicht - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Joico - ZVC Valaar 2
ZVC El Classico 1
6 - 3
ZVC Valaar 2
(2 - 3)
Competitie
17-11-2014
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Younes Bakkali
 
3.
Maarten Bauwens
 
Geel
4.
Benny Degens
1
5.
Jan Janssens
 
6.
Marco Salamanca
1
Geel
7.
Frank Van Doorslaer
 
8.
Koen Verlinden
1
Verslag
Vandaag moesten we tegen ZVC El Classico 1, een ploeg die samen met ons aan de top van het klassement stond. ZVC Valaar 2 kon weer rekenen op een voltallige selectie.

In de 1ste minuten werd al snel duidelijk dat ZVC El Classico 1 een zeer technische en goed voetballende ploeg was. Aangezien we dit niveau van tegenstander nog niet veel zijn tegengekomen dit seizoen, moesten we dn ook ons spel aanpassen. De tegenstander kwam hoog druk zetten en gaf ons geen kans om op te bouwen van achteruit. Na enkele halve kansjes voor ZVC El Classico 1 was het Marco S die vanuit een scherpe hoek met een puntertje de 0-1 op het scorebord zette. Niet veel later stond het zelfs 0-2: Koen V omspeelde 2 man en legde dan de bal droog naast de keeper binnen.
Enkele spelfases later stond het 1-2 na een goed uitgespeelde actie van de thuisploeg. Na een fout op zo'n 8 meter van het doel, zette Marco S zich achter de bal en schoot naar de 1ste paal. Daar stond Benny D die de bal maar lichtjes moest beroeren om die in het doel te laten verdwijnen. Een gevleide 1-3 voorsprong met nog 5 minuten op de klok. ZVC El Classico 1 was duidelijk de betere ploeg, maar kon de vele kansen niet verzilveren. Toch konden ze vlak voor rust de aansluitingstreffer maken na weeral een mooie opbouw. We gingen rusten met een krappe voorsprong.

Na de pauze liet ZVC El Classico 1 de bal goed van voet tot voet gaan en liet ons zowat alle hoeken van het veld zien. Na balverlies in het centrum van Maarten B kon de tegenstander op de daaropvolgende counter de gelijkmaker binnen leggen. Na deze opdoffer gingen de kopjes naar beneden en ZVC El Classico 1 had nog meer balbezit. Enkele minuten later werd het 4-3 en 1 minuutje later zelfs 5-3. ZVC Valaar 2 moest nu wel hoger gaan spelen en met risico opbouwen. De tegenstander wist hier wel raad mee en tikte ons van het bekende kaske naar de muur. Op de vele counters was het Jan J of het doelhout dat ZVC Valaar 2 behoedde voor een nog grotere achterstand. Toch kon vlak voor affluiten ZVC El Classico nog eens scoren en legde zo de 6-3 eindstand vast.

De tegenstander vandaag was te technisch en te goed op elkaar ingespeeld om enig deftig weerwerk te bieden. We speelden te traag en te voorspelbaar en we mogen van geluk spreken dat het "maar" 6-3 was. Jan J keepte een uitstekende wedstrijd en ZVC El Classico 1 had ongeveer 7x het doelkader getroffen. (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018