Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC The Young Ones
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC De Boskneuters
ZVC Aesculapia
1 - 4
ZVC Valaar 2
(0 - 1)
Competitie
21-01-2015
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Maarten Bauwens
1
3.
Houdhayfah Belkouch
 
4.
Benny Degens
1
5.
Jan Janssens
 
6.
Marco Salamanca
 
7.
Frank Van Doorslaer
2
8.
Koen Verlinden
 
Verslag
Na de overtuigende winst van vorige week stond er ons weer een ploeg te wachten uit de onderste regionen van het klassement. Maar uit de vorige wedstrijd tegen ZVC Aesculapia wisten we dat het een goede georganiseerde ploeg was waartegen scoren niet vanzelf gaat. ZVC Valaar 2 kon wederom het veld opkomen met een volledige selectie.

Vanaf de 1ste minuten was het duidelijk dat ZVC Aesculapia niet uit de kleedkamers was gekomen om het spel te maken. Ze trokken een dubbele muur op en loerde zo vervaarlijk op de counter. De 1ste helft botste ZVC Valaar 2 continu op die muur en kon amper of geen gaatje vinden. Als ZVC Valaar 2 er dan toch eens doorkwam stond de keeper in de weg of stond het vizier niet goed afgesteld. Keeper Jan J stond dan weer paraat op die paar kansen die de thuisploeg bijeen kon voetballen. Net voor het einde van de 1st helft kon kapitein Maarten B zich toch doorzetten en zo een verdiende 0-1 op het bord zetten.

De 2de helft begon zoals de 1ste begonnen was: ZVC Valaar 2 met het balbezit, maar een beetje inspiratieloos, en ZVC Aesculapia geduldig afwachtend op een foutje van de bezoekers. Toch kon ZVC Valaar 2 de 0-2 maken nadat Frank VD doodleuk op wandel ging en de bal mooi voorbij de doelman gleed. Na de 0-2 kwam ZVC Aesculapia meer opzetten en moest een sterk spelende Jan J zich meerdere keren onderscheiden met enkele mooie maar broodnodige reddingen. Toch moest onze keeper zich 1x omdraaien na een mooie doch foutieve tackle van Frank VD en zo stond het plots 1-2.
ZVC Aesculapia rook bloed en begon meer druk te zetten en beter te combineren. De rollen waren ineens omgedraaid en wij begonnen te loeren op de counter. Deze tactiek had meteen ook resultaat: uitblinker Frank VD gleed zijn 2de van de avond wederom voorbij de keeper en maakte zo zijn penaltyfoutje meer dan goedm. Met nog 5 minuten op de klok kon Benny D zich vrijmaken om zo de bevrijdende 1-4 tegen de netten de duwen. De resterende minuten werden zorgvuldig uitgespeeld zonder nog een grote kans weg te geven.

Een verdiende maar toch felbevochten overwinning tegen een goed georganiseerde ploeg. Uitblinkers Frank VD en Jan J hadden een groot aandeel in deze overwinning. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018