Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Aesculapia - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Stella Athina - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
3 - 3
ZVC De Boskneuters
(2 - 1)
Competitie
26-01-2015
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Maarten Bauwens
 
3.
Houdhayfah Belkouch
1
4.
Nasim Benmamaar
 
5.
Jan Janssens
 
6.
Marco Salamanca
 
7.
Frank Van Doorslaer
1
8.
Koen Verlinden
1
Verslag
Op deze kille maandagavond stond er ons een duel te wachten met oude bekende ZVC De Boskneuters. Een goed georganiseerde ploeg die als het iets minder goed gaat ook hun fairplay ambities tijdelijk opbergen. Het beloofde dus een beladen en spannend duel te worden.

De wedstrijd zat vanaf het begin goed op slot en beide ploegen lieten de bal goed rondgaan. Het niveau was van een redelijke kwaliteit en de intensiteit steeg ook met de minuut. Frank VD, die de laatste weken in topvorm is, vond als 1ste de weg naar het doel. Hij zette zelf een actie op en tackelde de bal mooi in de verre hoek (1-0). Een actie waarop Frank VD ondertussen al een patent kan nemen. Het spel ging nog steeds goed over en weer, maar lag toch regelmatig stil door een hoge foutenlast aan beide kanten.
Na een actie van Maarten B kon Koen V zich vrijmaken aan de 2de paal om de bal vanuit een ogenschijnlijk onmogelijke hoek toch binnen te knallen, 2-0 met nog 5 minuten op de klok. Na zeer zwak verdedigen kon de spits van ZVC De Boskneuters de 2-1 maken in 2x. Het 1ste schot werd nog goed gepareerd door Jan J, maar bij de rebound had onze keeper geen schijn van een kans.

Tijdens de rust werd het gebrek aan beweging in de spits en de algemene aanspeelbaarheid gehekeld. Toch beterde het spel van ZVC Valaar 2 niet echt en bleef het vechten voor elke meter. De bezoekers begonnen agressiever te spelen en de scheidsrechter moest het ook enkele malen ontgelden. Houdhayfah B prikte op een onverwacht moment de 3-1 tegen de netten en vergrootte zo onze voorsprong. Het moment om alles dicht te gooien en te teren op de counter.
Toch lukte ons dit wederom niet, zwak verdedigen en slechte acties zorgde voor nog een spannend slot. ZVC De Boskneuters kon na wederom zwak verdedigen de 3-2 maken en begon alles op alles te zetten in de laatste 5 minuten. Voor ZVC Valaar 2 was het pompen of verzuipen en net voor affluiten werd een aanvaller foutief afgestopt en de ref besloot dan maar een cadeautje uit te delen en legde de bal op de stip. De bezoekers namen dit geschenk in dank aan en legden zo de eindstand vast op 3-3.

Gezien het spelverloop misschien wel een terechte eindstand. Toch moesten we de 3 punten thuis kunnen houden als we iets slimmer hadden gespeeld. Volgende week moet het absoluut beter want dan moeten we op bezoek bij de nummer 2 in het klassement, ZVC Stella Athina. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018