Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Stella Athina - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Groenenhoek - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 6
ZVC Celtic Wezel
(4 - 1)
Competitie
09-02-2015
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Houdhayfah Belkouch
1
3.
Nasim Benmamaar
 
4.
Youssef Boubker
1
5.
Benny Degens
1
6.
Jan Janssens
 
7.
Frank Van Doorslaer
1
8.
Koen Verlinden
1
Verslag
Na de mooie prestatie tegen ZVC Stella Athina moesten we vanavond tegen ZVC Celtic Wezel. Een ploeg die we in de heenronde redelijk makkelijk opzij konden zetten. Enkele vaste waarden kregen vandaag rust.

ZVC Valaar 2 begon de match zeer geconcentreerd en met veel beweging. ZVC Celtic Wezel had daar niet echt een antwoord op en na enkele halve kansen kwam ZVC Valaar 2 dan ook redelijk vroeg op voorsprong. Na mooi samenspel kon Benny D de 1ste van de avond tegen de netten duwen. Niet veel later stond het al 2-0 nadat Houdhayfah B kon profiteren van een aarzeling in de bezoekende verdediging. We bleven de bal goed rond spelen en konden de aanvalsgolven van de bezoekers redelijk eenvoudig opvangen. Na goed 10 minuten in de 1ste helft kon Koen V zich doorzetten en rondde hij zijn individuele actie mooi af (3-0). Op 1 van de zeldzame counters werd het plots 3-1 na een mooie uitgespeelde aanval. Maar net voor de rust kon ZVC Valaar 2 de kloof terug verder uitdiepen na een mooie actie van Frank VD langs de flank. Met een verdiende voorsprong van 3 doelpunten (4-1) gingen we rusten.

De 2de helft was nog niet goed bezig en het stond al 4-2, na zeer knullig balverlies in het middenveld van Nasim B. De organisatie en overtuiging was blijkbaar op de bank blijven zitten, want ZVC Valaar 2 kwam er amper nog uit en niets lukte. ZVC Celtic Wezel begon beter te spelen en maakte het ons veel moeilijker dan in de 1ste helft. De 4-3 kwam dan ook niet uit de lucht gevallen: door zeer matig verdedigen kon een vrijstaande speler zomaar de bal binnen leggen. De nonchalance spatte er langs alle kanten af en niemand kreeg de ploeg weer op de rails. ZVC Celtic Wezel rook bloed en begon nog hoger druk te zetten waardoor we meer en meer in de problemen kwamen bij het uitvoetballen.
Toch kon ZVC Valaar 2 op een aanval de 5-3 maken na een actie van Mathias A die de bal met een gelukje bij Youssef B kreeg en deze plaatste de bal enig mooi in de verste hoek. Met nog een kwartier op de klok stonden we weer 2 doelpunten voor. Maar in plaats van het rustig uit te spelen, bleven we inspiratieloos en dom spelen waardoor ZVC Celtic Wezel de dominante ploeg was. De bezoekers bleven drukken en na wederom dom verdedigen stond het 5-4 en enkele minuten later zelfs 5-5 na weeral slecht te hebben verdedigd. Het moet gezegd: de efficiŽntie van ZVC Celtic Wezel was ongezien. Bijna elke kans die ze hadden werd omgezet in een doelpunt!
Met nog 5 minuten op de klok liep ZVC Valaar 2 alweer op een counter die naar goede gewoonte mooi werd afgewerkt door de bezoekende spits (5-6). Ongeloof troef! In de resterende minuten probeerden we nog de gelijkmaker te maken maar goed verdedigen en een sterke keeper zorgden ervoor dat ZVC Celtic Wezel stand hield.

Een wedstrijd die nooit verloren had mogen worden, maar door nonchalance en uitermate dom spel hebben we ze toch nog uit handen gegeven. Nog een pluim voor ZVC Celtic Wezel die ondanks het spannende wedstrijdverloop steeds hun faire zelve bleven. Een eigenschap waar mening ploeg, wijzelf incluis, nog een puntje aan kunnen zuigen. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018