Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC ZeeZicht
Verslag ZVC United 13 - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
4 - 5
ZVC El Classico 1
(0 - 3)
Competitie
16-03-2015
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Houdhayfah Belkouch
1
3.
Nasim Benmamaar
2
4.
Benny Degens
1
5.
Jan Janssens
 
6.
Marco Salamanca
 
7.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vandaag moest ZVC Valaar 2 aan de bak tegen ZVC El Classico 1, de koploper in het klassement. Een technische en bewegelijke ploeg die ons vorige keer van het "kaske naar de muur" heeft gespeeld. We gingen voor een solide verdediging om dan te speculeren op de counter.

Het wedstrijdbegin was zoals verwacht: ZVC El Classico 1 met het balbezit en wij die wat achter de bal aanliepen. Maar we konden toch redelijk makkelijk stand houden. Na de 1ste aanvalsgolven van de bezoekers kon ZVC Valaar 2 zelf af en toe eens prikken, maar zonder noemenswaardige kansen. Op 1 van die tegenprikjes zette ZVC El Classico 1 bliksemsnel een counter op na een foute pass in onze opbouw. Hun dribbelvaardige middenvelder sneed tussen 2 man door om dan de bal onhoudbaar voorbij Jan J te plaatsen (0-1). Nog geen 2 minuten later liep ZVC Valaar 2 opnieuw op een counter met hetzelfde resultaat (0-2). ZVC Valaar 2 voetbalde redelijk goed mee, maar het was steeds oppassen voor de gevaarlijke omschakeling bij de bezoekers. Vlak voor rust werd het zelfs 0-3 na matig verdedigen. In de 1ste helft hadden we zelfs geen enkel schot op doel kunnen bewerkstelligen.

Tijdens de rust werd er dan ook gehamerd op meer bewegelijkheid en snelheid om toch gevaarlijker voor doel te kunnen zijn. De 2de helft kon niet beter beginnen voor ZVC Valaar 2, want na enkele minuten kon Benny D de 1-3 maken. Maar niet veel later stonden we terug 3 doelpunten achter nadat de spits de bal makkelijk kon binnenleggen. Toch gingen de kopjes niet naar beneden; de thuisploeg bleef ervoor gaan en kwam steeds beter in de wedstrijd. ZVC Valaar 2 maakte het ZVC El Classico 1 zelfs moeilijk op bepaalde momenten.
Op 1 van onze aanvallen kon Houdhayfah B de 2-4 maken na mooi samenspel. Niet veel later kon Nasim B zich doorzetten en de 3-4 tegen de netten trappen. We gingen hoger druk zetten en de bezoekers kregen het fysiek wat moeilijker. Maar toch konden ze wederom scoren na een goed uitgespeelde counter (3-5). Met nog 5 minuten op de klok kon Nasim B zijn 2de van de avond maken na wederom een mooi actie van Nasim B zelf. Voor ZVC El Classico 1 was het nu alle hens aan dek, want de thuisploeg bleef gevaarlijk uit de hoek komen. In een dolle 5 minuten kregen we 3 open kansen, maar die werden telkens niet goed uitgespeeld. Een slechte laatste pass of een sterke keeper lagen in de weg van een doelpunt. Het bleef zr spannend tot aan het einde, maar jammer genoeg voor ZVC Valaar 2 bleef de gelijkmaker uit.

Een sterke 2de helft zorgde ervoor dat we weer in de wedstrijd kwamen en zelfs nog aanspraak konden maken op een gelijkspel. Een overwinning zat er vandaag niet in en zou ook een vertekend beeld geven van de wedstrijd. Toch kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd met veel inzet en strijd. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018