Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC United 13 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Futsal Berchem - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
1 - 5
ZVC Joico
(1 - 1)
Competitie
30-03-2015
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Maarten Bauwens
 
Geel
3.
Nasim Benmamaar
 
4.
Benny Degens
1
5.
Mohammed Ettafahi
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vandaag ontvingen we ZVC Joico voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Wegens selectieproblemen kwam Mohammed E onze kern versterken.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor ZVC Valaar 2, want na nog geen 3 minuten keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan. Na een mooi uitgespeelde aanval kon de bezoekende spits zonder al teveel moeite de 0-1 tegen de netten duwen. Enkele minuten later zetten Marco S en Nasim B een aanval op, maar Nasim B kon zijn schot niet goed genoeg richten. Het spel ging goed over en weer en beide ploegen kwamen af en toe gevaarlijk uit de hoek. Jan J moest zich enkele maken onderscheiden met mooie en gepaste tussenkomsten. Aan de overkant stond ook de bezoekende doelman zijn mannetje. Toch kon Benny D vlak voor rust de 1-1 maken na wat geharrewar voor doel.

Na de rust kwam de thuisploeg een stuk gretiger voor de dag. ZVC Valaar 2 nam het spel in handen en creŽerde enkele kansen. De keeper van ZVC Joico of het doelkader stond jammer genoeg steeds in de weg. Na balverlies op het middenveld kon ZVC Joico snel omschakelen en met wat geluk de 1-2 op het bord zetten. Een frustrerend moment nadat we zelf niet konden scoren. Toch bleven we combineren en drukken, maar ZVC Joico trok een dubbele muur op en speculeerde enkel nog op de counter.
Maarten B illustreerde onze pech nog maar eens door eerst 2 man en de keeper te omspelen om dan vanuit een scherpe hoek op de paal de trappen. Aan de overzijde hadden de bezoekers meer geluk: na een zeldzame counter ging de bal via een verdedigende voet en net buiten bereik van Jan J via de paal in doel (1-3). In de daarop volgende aanval kreeg kapitein Maarten B een kans om aan te leggen, maar de keeper stond pal op deze poging; een goed gevolgde Mohammed E kreeg de bal er ook niet in. Een paar minuten later was het diezelfde Mohammed E die opnieuw de paal trof met een mooi schot.
ZVC Valaar 2 bleef de aanvallen aan elkaar rijgen, maar scoren lukte echter niet. Met nog 5 minuten op de klok kregen we een corner. De bal kwam met een gelukje bij een verdediger van de bezoekers en die trapte in 1 tijd de balvan in de eigen baklijn pardoes over Jan J aan de andere kant van het veld in doel. Een wereldgoal met wederom een tikkeltje geluk! Maar het was nog niet afgelopen: 1 minuutje later kon de bezoekende spits de bal met wederom een gelukje voorbij 2 verdedigers en door de benen van Jan J binnen duwen (1-5). Niet veel later verloste de scheidsrechter ons uit ons lijden en floot af.

Een ongeziene efficiŽntie van de bezoekers en ongeziene pech voor ons. ZVC Joico heeft zowat 70% van hun kansen afgemaakt terwijl wij een veelvoud daarvan vakkundig de nek hebben omgewrongen. Hopelijk hebben we het geluk wel aan onze zijde in de laatste wedstrijd tegen ZVC United 13. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018