Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 1 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Real Petrol 2 - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
6 - 1
ZVC United 13
(2 - 0)
Competitie
14-09-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Youssef Boubker
1
3.
Jeroen De Puydt
4
4.
Lieven Frans
1
5.
Senne Hendrickx
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Maandagavond 23u00: het jeugdige ZVC Valaar 2 is goed uit de startblokken geschoten. De jongens van coach Koen F speelden vrank en vrij en boekten een duidelijke 6-1 overwinning tegen het eveneens debuterende ZVC United 13.

De 1ste minuten waren ietwat onwennig, maar na het openingsdoelpunt van Lieven F (op aangeven van de polyvalente Marco S) konden de talrijk opgekomen supporters zien hoe ZVC Valaar 2 fris en complexloos zaalvoetbal bracht. Zowel de thuisploeg als de bezoekers (voornamelijk op de counter) lieten nog enkele goede kansen liggen en het leek 1-0 te blijven tot aan de rust. Maar dat was zonder Youssef B en zijn "moment de gloire" gerekend: hij pakte uit met een onverwachte lobbal, de bezoekende doelman was compleet verrast en zag de bal in doel rollen. Aan de koffiepauze stond het 2-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. De Valaarboys drukten ZVC United 13 tegen het eigen doel en dat resulteerde in een knap doelpunt van Jeroen DP. Hij knalde het leer staalhard voorbij de kansloze bezoekende doelman. Nauwelijks 5 minuten later zette Jeroen DP, Marco S en Mathias A een mooie aanval op die resulteerde in de 4-0. Opnieuw van de voet van Jeroen DP en boeken toe voor de tegenpartij.
Even was er opschudding wanneer een speler van ZVC United 13 na een duel het veld moest verlaten met een pijnlijke blessure. In het daaropvolgende protestgewoel kreeg een teamgenoot een geel karton onder de neus geduwd. Jeroen DP zorgde even later voor de forfaitcijfers met een pegelharde vrijschop en ook het volgende doelpunt kwam van de voet van Jeroen DP via een geslaagde interceptie en dito schot. Van 2-0 naar 6-0, 4 doelpunten van Jeroen DP!
Mathias A en Marco S waren intussen al aan een onderlinge "panna-contest" begonnen met Mathias A als eindwinnaar: hij poortte 3 spelers tegenover 2 voor Marco S. Iedereen genoot, ZVC Valaar 2 boekte een oververdiende zege in een wedstrijd die nooit echt een wedstrijd was.

Enig minpuntje: de late tegentreffer en de verschillende kansen die ZVC United 13 nadien nog wist af te dwingen. Gelukkig voor ons wrongen ze die allemaal de nek om. Waren we misschien niet wat laks gaan spelen? Hoe dan ook: sterke prestatie, hoopvol voor de komende weken. Maar jongens, niet vergeten: voetjes op de grond. (kf)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018