Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC United 13
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Elkoeds 1
ZVC Real Petrol 2
2 - 5
ZVC Valaar 2
(2 - 2)
Competitie
25-09-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
4
4.
Senne Hendrickx
1
5.
Jim Hurckmans
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Met veel vertrouwen uit de vorige wedstrijd trok ZVC Valaar 2 naar Putte voor de eerste uitwedstrijd van de competitie tegen ZVC Real Petrol 2. Wegens bepaalde omstandigheden waren de spelers op zichzelf aangewezen want coach Koen F zat te scouten in het buitenland samen met assistent Jeroen B. Alle spelers waren echter op de afspraak, behalve Lieven F (hij ging liever naar de les).

Mathias A besloot om vanachter te beginnen waardoor Marco S door kon schuiven en zich kon uitleven op de flank. Blijkbaar een goede beslissing want ZVC Valaar 2 begon furieus met eerst een owngoal van de thuisploeg (afgedwongen door Jeroen DP) en nadien de 0-2 na een mooie actie van Marco S en Jeroen DP werkte perfect af.
Alles ging goed maar toen begon het ontbreken van de coach ZVC Valaar 2 duidelijk parten te spelen. Onzekere passes en foute dekking van Mathias A straalde af op de rest van de ploeg waardoor de fouten zich opstapelden en de druk van ZVC Real Petrol 2 groter werd. Onze doelman Jan J hield ons minstens 5 keer recht (we zijn de tel kwijt) met enkele prachtsaves en een tikkeltje geluk. Door 2 individuele fouten werd het 2-2 en het moreel ging onder het vriespunt. Verwijten vlogen in het rond en een tactische wissel drong zich op: Marco S nam zijn plaats vanachter terug in en probeerde rust te brengen in de ploeg. Gelukkig konden we toch gaan rusten bij een 2-2 stand.

De 2de helft begonnen we beter en iedereen pepte elkaar op om beter te presteren. Senne H begreep duidelijk waar de kapitein naartoe wilde en bracht de verlossing met 2-3. ZVC Real Petrol 2 drukte door en wij loerden op de counter. Jeroen DP vond zijn topschuttersschoenen terug en maakte de 2-4 na een mooie actie van Frank VD en Youssef B. Vol vertrouwen eiste hij de vrije trap van Jim H op en trapte de 2-5 binnen. Match gespeeld en met goed positiespel werd de match uitgespeeld.

6 op 6 maar toch liep niet alles van een leien dakje. Er moet nog aan het verdedigende positiespel gewerkt worden en aan de afwerking, maar deze wedstrijd hebben we gelukkig gewonnen puur op inzet en vechtlust (soms net iets te veel fouten, Jim H en Mathias A). Op naar de volgende wedstrijd met onze trouwe achterban: Jeroen Bauwens en Shirley Schepers. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018