Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Real Petrol 2 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Partizan Allstars - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 0
ZVC Elkoeds 1
(1 - 1)
Competitie
28-09-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Youssef Boubker
 
2.
Jeroen De Puydt
 
3.
Lieven Frans
 
4.
Senne Hendrickx
 
5.
Jim Hurckmans
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vandaag speelden we onze 3de wedstrijd tegen ZVC Elkoeds 1. Aangezien coach Koen F nog steeds in het buitenland vertoefde, nam speler Mathias A, die last had van zijn lies, zijn plaats over langs de lijn.
De wedstrijd begon met enkele minuten vertraging: omdat de keeper van onze tegenstander geen geldige papieren kon voorleggen, moest hij vervangen worden door een veldspeler en bleven er maar 6 speelgerechtigde spelers over. Later op de avond zou blijken dat dit administratief foutje verregaande gevolgen heeft.

De 1ste minuten was het aftasten voor beide ploegen. Geen van beide ploegen kon een degelijke aanval op poten zetten en het spel ging slordig over en weer. Na enkele minuten begon ZVC Valaar 2 dan toch in zijn spel te komen en dat resulteerde in een paar halve kansen. Door een dekkingsfout van Frank VD werd de 0-1 onverwacht (en enigszins tegen de gang van het spel) tegen de netten getrapt.
De Valaarboys werden wat zenuwachtig en hier en daar werden er wat verwijten naar elkaars hoofd geslingerd. De mannen van ZVC Elkoeds 1 verdedigden de kleine voorsprong met alle middelen en dat resulteerde in vele fouten. De scheidsrechter, die al een gezegende leeftijd had bereikt, floot een zeer goede match en stuurde (op korte tijd) 2 spelers van ZVC Elkoeds 1 terecht naar de kant met een gele kaart (telkens voor een gevaarlijke sliding). Door het wegvallen van deze 2 spelers had ZVC Valaar 2 een numeriek overwicht. Maar we speelden te overhaast om dit echt uit te buiten.
Na enkele tactisch sterk doordachte wissels bracht de coach weer rust op het veld. ZVC Elkoeds 1 kwam er niet meer aan te pas. ZVC Valaar 2 daarentegen morste met de kansen en ondanks de man minder bleef het steeds oppassen voor de counter. Na enkele mooie aanvallen waar de bal net niet binnen ging, lukte het dan toch: na een mooie combinatie trapte Marco S de bal van dichtbij hard binnen.

In de 2de helft speelde ZVC Valaar 2 de bal goed met Senne H, Lieven F, Jim H en Marco S in een glansrol. Jeroen DP had blijkbaar zijn verkeerde schoenen aangetrokken want zijn zo beruchte vrije trappen vlogen allemaal het stadion uit. Na 5 minuten kwam een speler van ZVC Elkoeds 1 na een duel met Jeroen DP slecht neer en kon niet meer verder. De match moest dus worden stopgezet (wegens spelerstekort) bij een slappe 1-1 stand (die omgevormd zal worden tot een 5-0 overwinning voor ZVC Valaar 2).

Een niet al te beste match maar dankzij de tegenstander behalen we toch een knappe 9 op 9. Nog een eervolle vermelding voor Marco S die een panna heeft geplaceerd op een plaats waar het eigenlijk niet mocht! (ma/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018