Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Elkoeds 1
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Antwerp Thunderdogs 1
ZVC Partizan Allstars
4 - 6
ZVC Valaar 2
(2 - 2)
Competitie
07-10-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
2
2.
Jeroen Boeye
 
3.
Youssef Boubker
 
4.
Lieven Frans
2
5.
Senne Hendrickx
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
2
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vierde partij van het seizoen en toch speelden we met een debutant. Omstandigheden hebben er toe geleid dat Jeroen B nu pas zijn langverwachte debuut kon maken. Niet van de partij op MariŽnborgh: Jeroen DP en Jim H, zij verkozen een weekje rust vanwege lichte kwetsuren. Tegenstander ZVC Partizan Allstars was zeker niet te onderschatten. Met 6 punten uit 3 wedstrijden konden ze met een overwinning op gelijke hoogte in het klassement komen.

De 1ste minuten waren hoopvol. ZVC Valaar 2 trok meteen het laken naar zich toe, ZVC Partizan Allstars kwam nauwelijks aan spelen toe. Open kansen voor Lieven F, Marco S (2x) en Senne H werden echter vakkundig de nek omgewrongen. Dan moet je altijd uitkijken voor het befaamde deksel op de neus en zo geschiedde ook: de tegenpartij kwam tegen de gang van het spel 2-0 voor. Twee doelpunten in cadeauverpakking. De 1-0 na slecht uitwerpen van doelman Jan J, de 2-0 nog dommer via de voet van Mathias A.
Gelukkig bracht Marco S ons voor de rust nog terug tot 2-2. Eerst verschalkte hij enkele verdedigers ťn de doelman na een knappe individuele actie. Nauwelijks 2 minuten later scoorde hij met een listige punter de gelijkmaker. Tussendoor had Lieven F de paal nog getroffen. Tijdens de rust werd gehamerd op het strakker inspelen van de passes en gevraagd voor een vlottere balcirculatie.

Dat leidde al snel in de 2de helft tot 2 doelpunten. Een uitgespeelde aanval resulteerde in een own-goal van ZVC Partizan Allstars: 2-3. De thuisspelende doelman ging nadien niet vrijuit op een schot van Lieven F: 2-4. Slecht opletten leidde tot de 3-4, maar kapitein Mathias A nam alle twijfels weg met 2 knappe doelpunten. ZVC Partizan Allstars scoorde nog 1 keer tegen maar de geruststellende 2-doelpuntenkloof bleef op de bordjes. Eindstand: 4-6.

Blij, maar toch ook zelfkritisch. Zo voelden de spelers van ZVC Valaar 2 zich na deze beladen match, waarin weliswaar oververdiend de 3 punten gepakt werden. Bij de rust stond het nog 2-2, na de pauze duwden de jongens van Koen F door wat resulteerde in een belangrijke zege.
Twaalf punten uit 4 wedstrijden en een doelsaldo van 22-7. Een sterke start, maar er is nog veel ruimte voor progressie. Opmerking: Frank VD lukte 2 panna's en heeft zo eindelijk dat vervelende minteken in dit nevenklassement weggewerkt. (kf)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018