Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Partizan Allstars - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Les Electras - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 4
ZVC Antwerp Thunderdogs 1
(1 - 1)
Competitie
12-10-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Jeroen Boeye
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Lieven Frans
2
5.
Senne Hendrickx
1
6.
Jim Hurckmans
1
7.
Jan Janssens
 
8.
Marco Salamanca
 
Verslag
Alweer de 5de wedstrijd van ons debuutseizoen, en voor de 1ste keer een serieuze waardemeter. Tegenstander ZVC Thunderdogs telde immers 8 punten uit 4 wedstrijden en was nog ongeslagen. Op de vorige speeldag scoorden ze 19 (!) doelpunten, we waren dus gewaarschuwd.

En toch startten we zwak. Na een reuzenkans voor Senne H viel het openingsdoelpunt aan de overkant. Matig verdedigen van Mathias A leidde tot een schot(je) van de nummer 10 van ZVC Thunderdogs: Jan J kon niet tijdig reageren en de 0-1 stond op het bord.
Halverwege de 1ste helft kwam Lieven F in de ploeg en hij bracht de schwung er weer in. Met enkele doelgerichte acties deed hij het geloof in eigen kunnen weer opleven en dat resulteerde in de verdiende gelijkmaker. Het was niet toevallig Lieven F zelf die de bal voor zijn rechter vrijmaakte om hem vervolgens pegelhard in de bovenhoek te poeieren. De stand weer in evenwicht en zo bleef het tot aan de rust.

Na rust zagen we een dominant ZVC Valaar 2, maar 2 keer werden we droog op de counter gepakt. De 1-2 werd na een knappe combinatie nog weggewerkt door Jim H, al was er discussie of zijn gelijkmaker de doellijn wel gepasseerd had. Nauwelijks een minuut later stond het alweer 2-3, na slap verdedigen van Marco S. Maar Senne H bracht ons opnieuw verdiend langszij na een knappe aanval over verschillende stations.
Meteen het signaal om door te drukken. Kansen bij de vleet maar het kanon van "pegelaar" Jeroen DP stond niet goed afgericht. Het was de opgerukte Mathias A die voor het eerst ZVC Valaar 2 op voorsprong bracht met een schitterende afstandsknal in de winkelhaak: 4-3. Lieven F vergrootte niet veel later de voorsprong met een punter uit een schijnbaar onmogelijke hoek. Twee doelpunten verschil en match gespeeld (dachten we). Marco S leed vlak voor tijd nog balverlies, wat resulteerde in de 5-4. Toch nog bibberen dus. We hadden uiteindelijk nog een beresterke Jan J nodig om de 3 punten thuis te houden. Hij redde in de slotfase nog een bal met "de poep".

Maar die poep bleek van goudwaarde, het bleef namelijk 5-4. ZVC Valaar 2 pakt 15/15 en is autoritair leider in 5de Afdeling E. Volgende week trekken we naar ZVC Les Electras, de enige ploeg in de reeks die ook nog het maximum van de punten telt. Een eerste echte topper! We kijken er naar uit! (kf)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018