Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Les Electras - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Real Vegiboys - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
8 - 2
ZVC Wanhoop F.C.
(4 - 0)
Competitie
26-10-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Jeroen Boeye
 
3.
Youssef Boubker
1
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Lieven Frans
1
6.
Senne Hendrickx
4
7.
Marco Salamanca
1
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
De 7de speeldag al voor de Valaar-boys, wat vliegt de tijd toch snel. Na onze zure nederlaag tegen ZVC Les Electras had de ploeg wel wat goed te maken voor de massaal opgekomen 6de man. Jim H kon niet meedoen omwille van een blessure. Onze keeper Jan J was ook niet van de partij wegens te veel speelminuten en dus nam Jeroen DP plaats onder de lat.

ZVC Valaar 2 begon, gedreven door een revanchegevoel, erg gretig aan de match. Veel acties tussen Lieven F en Senne H zorgden voor wat spektakel in een match die rustig op gang kwam. Ondanks een hoge balcirculatie en vlotte combinaties liet het openingsdoelpunt lang op zich wachten. Maar in de 7de minuut was het eindelijk zover: Youssef B gaf een pass naar Senne H, die mooi afwerkte. Niet veel later volgde het 2de doelpunt, wat de ploeg een vertrouwensboost gaf. Onze tegenstander liet zich niet onbetuigd, kwam er meer en meer uit en kreeg enkele (vrije) schietkansen. Gelukkig voor ons stond hun kanon nog niet echt scherp afgesteld, onze keeper zag het allemaal graag gebeuren.
Na een actie van Lieven F kwam de bal tot bij Youssef B die beheerst afwerkte. Niet veel later pakte ZVC Valaar 2 uit met een perfect uitgespeelde counter: Marco S gaf de bal aan Youssef B, die met een subliem hakje Senne H bediende en die laatste schoot de 4-0 tegen de netten. Het was duidelijk dat ZVC Valaar 2 de nederlaag uit de vorige wedstrijd volledig verteerd had. Er werden nog een handvol kansen bij elkaar gevoetbald, maar gescoord werd er niet meer.

De 2de helft begon goed voor ZVC Valaar 2: Jeroen B gaf een pass aan de vrijstaande Lieven F die koelbloedig afwerkte. We bleven het balletje rustig rond spelen, maar toch werd er te vaak balverlies geleden (een gebrek aan concentratie omdat het misschien iets te makkelijk ging?) en dat werd uiteindelijk ook afgestraft: 5-1. Door deze goal kreeg ZVC Wanhoop F.C. weer wat meer vertrouwen, maar lang konden ze er niet van profiteren: een mooie aanval werd afgerond door Senne H en niet veel later pikte ook Marco S zijn doelpuntje mee.
Na alweer balverlies op het middenveld moest onze interim-keeper een 2de tegendoelpunt toestaan. Jeroen DP wou het blauw-zwarte legioen nog verwennen met enkele goals en wisselde met Marco S van plaats. Het was echter Mathias A die de eindstand vastlegde op 8-2. In de slotminuten moest een speler van de tegenpartij nog vervangen worden na een ongelukkig contact met diezelfde Mathias A.

Een geslaagde avond voor ZVC Valaar 2 na een duidelijke en verdiende overwinning. (yb/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018