Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Real Vegiboys - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Infinity United
ZVC 't Kegeltje
1 - 7
ZVC Valaar 2
(1 - 2)
Competitie
25-11-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Youssef Boubker
 
3.
Jeroen De Puydt
 
4.
Koen Frans
2
5.
Lieven Frans
1
6.
Senne Hendrickx
1
7.
Jim Hurckmans
 
8.
Marco Salamanca
2
Verslag
Woensdag 25 november trokken we met ZVC Valaar 2 opnieuw naar MariŽnborgh. Ditmaal was ZVC 't Kegeltje de tegenstander.

De match begon wel wat vreemd. Vermits de vorige 2 wedstrijden ietwat waren uitgelopen, moesten we koud (zonder zelfs maar een bal te hebben aangeraakt) aan de wedstrijd beginnen. We begonnen dan ook zeer rustig aan de wedstrijd en hadden al snel door dat de tegenstander een vrij afwachtende speelstijl had. We speelden het balletje rustig rond en creŽerden enkele mooie kansen.
Het tempo zat niet echt in de wedstrijd, maar toch wisten we halverwege de 1ste helft een kans te verzilveren. Een grondscherend overhoeks schot van Lieven F zorgde voor de 0-1. Toch wel een verdiende voorsprong. Nu de score geopend was, werd er ook meer gevoetbald. Dit zorgde echter ook voor enkele foutjes hier en daar. Zo kreeg de tegenstander een vrije trap 2 meter buiten de backlijn. Een knal recht op onze doelman, die (licht) gehinderd werd door een aanvaller en de bal daardoor moest lossen. Ook onze verdediger was niet goed gevolgd en de tegenstander kon dus simpel binnenleggen: 1-1.
ZVC Valaar 2 domineerde wel op basis van het balbezit, maar wist dit niet voldoende om te zetten in kansen. Een schot van Jim H trof voor de 2de keer deze avond de paal. Toch bleven we het balletje goed rondspelen en ook de tegenstander begon foutjes te maken. Een vrije trap links aan de rand van de backlijn was het gevolg: Koen F knalde de bal net onder de deklat binnen, 1-2. Meteen ook de ruststand.
Tijdens de rust besloten we het tempo hoger te leggen om zo de tegenstander meer en meer onder druk te kunnen zetten en zo meer kansen te creŽren.

Al vrij snel in de 2e helft konden we de 1-3 maken. Een vrije trap centraal, werd door Mathias A laag en hard binnengetrapt. De afgesproken tempoverhoging werd al vrij snel zichtbaar in ons spel. We kwamen meer en meer door hun verdediging, waren net iets sneller weg, net iets sneller op de bal, kortom, we maakten het spel. Een actie van Senne H op de rechterflank en een sluw passje zorgden ervoor dat Marco S voor een leeg doel kwam te staan, en hij kon dus simpel de 1-4 binnenleggen. Diezelfde Senne H trapte niet zo veel later de 1-5 vanaf links overhoeks hoog binnen.
De tegenstander probeerde nog wel, maar stootte steeds op een goed georganiseerde verdediging. Verder dan een afgeweken bal op de paal en 1 schot op doel kwam ZVC 't Kegeltje niet. Koen F besloot ook nog eens op wandel te gaan door de verdediging van de tegenstander en trakteerde zichzelf op een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd, 1-6. Even later kwam de bal, na een mooi uitgespeelde actie, bij Marco S op de linkerflank terecht, die de bal rustig binnenlegde en zo de 1-7 eindstand vastlegde.

Wederom een puike prestatie van ZVC Valaar 2. Volgende maandag (30 november) geven we ZVC Infinity United partij in eigen huis. Wij verwachten u! (jdp)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018