Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC 't Kegeltje - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Stella Athina - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 3
ZVC Infinity United
(3 - 2)
Competitie
30-11-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Jeroen Boeye
1
3.
Youssef Boubker
 
4.
Jeroen De Puydt
 
5.
Lieven Frans
1
6.
Senne Hendrickx
3
7.
Jim Hurckmans
 
Geel
8.
Jan Janssens
 
Verslag
Op de laatste dag van november gaven we ZVC Infinity United partij. De tegenstander had dit seizoen nog maar 1 overwinning geboekt. Dat zou op papier dus een eenvoudige driepunter moeten worden, maar zonder Marco S (beurtrol) misten we enige defensieve zekerheid en liepen we net iets te vaak chaotisch door elkaar.

De gemakzucht waarmee er op het plein werd gestapt, moest dus al snel plaats ruimen voor concentratie en wilskracht. Een snelle spits van ZVC Infinity United bezorgde onze verdediging heel wat problemen. Youssef B zag bij momenten alle kleuren van de regenboog. Jan J hield ons in de aanvangsfase enkele keren recht. Gaandeweg kwamen we iets beter in de wedstrijd en Jeroen B scoorde eindelijk zijn 1ste doelpunt voor ZVC Valaar 2. Een droge plaatsbal, recht in de winkelhaak: 1-0.
Dit doelpunt werkte echter allesbehalve bevrijdend. De snelle spits van ZVC Infinity United bewees tot 2x toe zijn klasse. Een 1ste keer mocht hij alleen op Jan J afgaan, even later kapte hij simpel Lieven F uit en telkens was zijn afwerking accuraat: 1-2. Jeroen B nam de ploeg terug op sleeptouw. Hij boorde zich een weg door de bezoekende defensie, maar zag zijn harde schot gepareerd door de doelman. Senne H was echter goed gevolgd en tikte de gelijkmaker tegen de netten. Twee minuten later tekenden dezelfde protagonisten voor de 3-2. Jeroen B met een slim balletje naar Senne H, die de bal vrijmaakte en in de draai ZVC Valaar 2 toch met een voorsprong de rust inschoot. Tussendoor werd een vrijschopdoelpunt van ZVC Inifity United nog afgekeurd omdat er niet gewacht werd op het fluitsignaal.

Tijdens de rust werd gevraagd om meer kalmte en creativiteit en dat resulteerde in een 2de helft met veel kansen. De 1ste was echter voor ZVC Infinity United en het was meteen weer raak: 3-3. Nadien speelde ZVC Valaar 2 eenrichtingsvoetbal, maar de verlossende treffer liet lang op zich wachten. Uiteindelijk was het opnieuw Senne H die ons, op aangeven van Jim H, met zijn 3de doelpunt van de avond op voorsprong bracht. Nog geen 2 minuten later probeerde Lieven F het van ver, de doelman verkeek zich en zo stond het 5-3. Aan het einde van de wedstrijd kregen we de ene na de andere open doelkans, maar Jeroen DP, Lieven F, Senne H en vooral Jeroen B hadden pech met de afwerking. Youssef B en Lieven F stalen nog de show met enkele panna's.

Het bleef 5-3, na een erg povere partij. Dit was met ruime voorsprong onze zwakste wedstrijd van het seizoen. We onthouden de 3 punten en kijken weer uit naar volgende week. Dan trekken we nog maar eens naar MariŽnborgh voor een potje tegen rode lantaarn ZVC Stella Athina. Een eenvoudige zege? Daar gaan we niet meer van uit. (kf)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018