Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Infinity United
Verslag ZVC Kaddish F.C. 3 - ZVC Valaar 2
ZVC Stella Athina
0 - 10
ZVC Valaar 2
(0 - 4)
Competitie
07-12-2009
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Jeroen Boeye
3
2.
Youssef Boubker
 
3.
Lieven Frans
2
4.
Senne Hendrickx
2
5.
Jim Hurckmans
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
2
8.
Frank Van Doorslaer
1
Verslag
Op deze regenachtige donderdagavond moesten we, voor de laatste keer, in de kleine zaal van MariŽnborg aantreden tegen de rode lantaarn in onze reeks, ZVC Stella Athina.

We begonnen gemotiveerd en geconcentreerd aan de wedstrijd, in tegenstelling tot vorige week toen we het onszelf moeilijk maakten met slap en inspiratieloos voetbal. In de beginfase was het wat aftasten, ZVC Valaar 2 had veldoverwicht maar meer dan een paar halve kansen konden we niet creŽren. De spelers van ZVC Stella Athina speelden kort op de man en dat maakte combineren vrij moeilijk. Jim H probeerde het een paar keer van ver, maar de bal ging altijd net naast.
We bleven geduldig zoeken naar het gaatje maar konden pas scoren na een ingestudeerd nummertje op een vrije trap. Marco S knalde zo de, toch wel verdiende, 0-1 op het bord. ZVC Stella Athina kwam er sporadisch eens uit maar echt doelgevaar leverde dat niet op. Jeroen B zorgde voor de 0-2 en even later scoorde, de wederoptredende, Frank VD uit een schijnbaar onmogelijke hoek de 0-3. Marco S legde met een puntertje, zijn 2de van de avond, de 0-4 ruststand vast.

Na de pauze drukten we ZVC Stella Athina volledig terug op hun speelhelft. Lieve F zette een actie op poten en rondde die zelf mooi af, 0-5. Senne H prikte de 0-6 tegen de netten op aangeven van Frank VD. De 0-7 kwam er na een mooie actie over verschillende stations. De bal kwam uiteindelijk bij Youssef B, die veinsde een schot en gaf de bal met buitenkant rechts aan Senne H die de bal maar had binnen te leggen. Een heerlijke pass die je maar zelden kan bewonderen op een voetbalveld!
De 0-8 kwam van de voet van Jeroen B wederom op aangeven van Frank VD die een uitstekende wedstrijd speelde. Even later scoorde Jeroen B de 0-9. Een hattrick voor Jeroen B die stilaan naar zijn beste niveau groeit. Lieven F scoorde in de laatste minuten nog de 0-10 uit een scherpe hoek.

Een sterke collectieve prestatie waarbij we voor het eerst dit seizoen de 0 konden houden! De interim-coach Mathias A was zo fier dat hij op het einde een traantje moest wegpinken... (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018