Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Kaddish F.C. 3 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC United 13 - ZVC Valaar 2
ZVC Valaar 2
5 - 4
ZVC Real Petrol 2
(3 - 3)
Competitie
18-01-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Jeroen De Puydt
 
3.
Lieven Frans
1
4.
Senne Hendrickx
1
5.
Jim Hurckmans
2
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
Geel
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
De winterstop ligt weer achter ons en vandaag was ZVC Real Petrol 2 de tegenstander. In de rangschikking staan ze op een mooie 5de plaats, dus zeker niet te onderschatten. ZVC Valaar 2 moest het zonder Youssef B (nog niet fit genoeg) en Jeroen B (privéredenen) stellen. Aangezien de coach zelf uitgeput op de tribune zat van de eerder gespeelde match met ZVC Valaar 1, werd Youssef B coach ad interim.

ZVC Valaar 2 had er nog eens zin in en begon gretig met enkele goede combinaties en aanvallen. Deze aanvallende intenties werden al snel beloond: na wat geharrewar voor de goal kwam de bal tot bij Jim H die rustig afwerkte, 1-0. ZVC Real Petrol 2 was echter niet aangeslagen en begon zelf goed te combineren.
De (te) lange winterstop begon zijn tol te eisen bij de Valaar-boys: zowel het tempo als de goede combinaties kwamen er niet meer uit. ZVC Real Petrol 2 had nu het betere van het spel en dat werd beloond met 2 doelpunten. ZVC Valaar 2 was nu op achtervolgen aangewezen en de coach begon stelselmatig te wisselen. De wissels misten hun effect niet: Senne H bracht de stand terug in evenwicht met een mooi doelpunt.
In de resterende minuten van de 1ste helft ging het gelijk op en beide ploegen konden nog 1x scoren. We gingen rusten met een logische en billijke 3-3 op het scorebord.

De 2de helft begon zoals de 1ste: een goede balcirculatie en een solide verdediging onder leiding van een goed spelende Mathias A. ZVC Valaar 2 nam de wedstrijd in handen en kwam terug op voorsprong: Jim H zag een opening en met een geplaatste bal bracht hij de stand op 4-3. De duels werden heviger en voor elke vierkante centimeter werd er "gevochten". ZVC Real Petrol 2 kwam ei zo na terug op gelijke hoogte, maar hun vrije trap ging centimeters naast.
Na een mooie solo van Lieven F pikte hij ook zijn doelpuntje mee. Voor de 1ste keer deze avond was er meer dan 1 doelpunt verschil, maar ZVC Real Petrol 2 gaf zich nog niet gewonnen. En die ingesteldheid leverde hen de (verdiende) aansluitingstreffer op na een dekkingsfout van Mathias A. Zo bleef het spannend tot de allerlaatste seconden. De intensiteit van de duels bleef toenemen en dat resulteerde in een gele kaart voor beide ploegen. Uiteindelijk klonk het verlossende eindsignaal en zo hield ZVC Valaar 2 de 3 punten thuis. (yb/rdn)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018