Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Partizan Allstars
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Kaddish F.C. 3
ZVC Antwerp Thunderdogs 1
1 - 1
ZVC Valaar 2
(0 - 0)
Competitie
12-02-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
1
2.
Maarten Bauwens
 
3.
Jeroen Boeye
 
4.
Lieven Frans
 
5.
Jim Hurckmans
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
 
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Vrijdagavond stond de topper tegen het 3de geklasseerde ZVC Thunderdogs op het programma. Iedereen wist dat dit een belangrijke wedstrijd was met het oog op de titelstrijd, maar spijtig genoeg kon ZVC Valaar 2 niet over het volledige team beschikken. Jeroen DP was op proef in Panama, Senne H ging scouten in Slovenië en sterspeler Youssef B was nog steeds geblesseerd. Bovenop al deze afzeggingen besloot coach Koen F de ploeg (wéér) in de steek te laten. Gelukkig was Maarten B bereid om in te springen en hadden we toch 8 man.

Meteen na het 1ste fluitsignaal werd het duidelijk dat ZVC Thunderdogs niet van plan was om het spel te maken. De tegenstander kroop terug op eigen helft en rekende op een foutje. ZVC Valaar 2 probeerde wel het spel te maken maar de combinaties kwamen er maar niet uit. Beide ploegen kregen 1 grote kans, maar beide keepers kwamen gepast tussenbeide. Marco S probeerde een beweging die bijna genadeloos werd afgestraft. Gelukkig kon hij zijn eigen fout rechtzetten. 0-0 was de (logische en) voordien nooit geziene ruststand.

Na de gebruikelijke peptalk waar niemand naar luistert begon de 2de helft. Mathias A zette zijn teen tegen de bal en de fysiek sterke Maarten B stuurde Mathias A de diepte in. Hij werkte genadeloos af en schoot de fans van de bezoekers naar de 7de hemel, 0-1. ZVC Valaar 2 ging door op zijn elan en kwam tot enkele mooie kansen voor Lieven F en Mathias A. De keeper van de tegenstander ging elke keer goed plat, tot grote frustratie van Mathias A, die nogmaals zijn excuses aanbiedt aan het doelkader.
De counters van ZVC Thunderdogs werden steeds scherper, maar keer op keer pareerde Jan J de aanvallen. Toch kwam ZVC Thunderdogs langszij: het doelkader devieerde de bal voorbij Jan J, 1-1. Zowel ZVC Valaar 2 als ZVC Thunderdogs kregen nog enkele kansen maar de wedstrijd eindigde op een billijk gelijkspel.

Hopelijk is coach Koen F de volgende wedstrijden wel aanwezig en krijgt hij zijn team weer op de rails. (ms)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018