Zaalvoetbalclub Valaar - Wilrijk (Antwerpen)
Laatst bijgewerkt op 26-05-2018: update klassement
Verslag ZVC Antwerp Thunderdogs 1 - ZVC Valaar 2
Verslag ZVC Valaar 2 - ZVC Les Electras
ZVC Valaar 2
6 - 9
ZVC Kaddish F.C. 3
(1 - 4)
Competitie
15-02-2010
Opstelling
 
Naam
Aantal gescoorde doelpunten
1.
Mathias Avonts
 
2.
Jeroen Boeye
2
3.
Youssef Boubker
 
4.
Senne Hendrickx
 
5.
Jim Hurckmans
 
6.
Jan Janssens
 
7.
Marco Salamanca
4
8.
Frank Van Doorslaer
 
Verslag
Na de 1-1 tegen ZVC Thunderdogs wilden we een goede prestatie neerzetten tegen ZVC Kaddish F.C. 3, een ploeg die terug te vinden is in de onderste regionen van het klassement. In de heenwedstrijd konden we een makkelijke en overtuigende zege behalen, maar na vanavond werd nog maar eens duidelijk dat elke wedstrijd gespeeld moet worden!

ZVC Valaar 2 begon vrij goed aan de match, drukte de tegenstander terug op eigen helft en creŽerde veel kansen maar afwerken lukte niet. Een laatkomer (een zekere Tim van hun 1ste ploeg) kwam ZVC Kaddish F.C. 3 nog versterken en dat hebben we geweten! Na een paar minuten had hij zijn ritme gevonden en de ballen vlogen erin alsof het niets was, soms wel met het nodige geluk, maar ze gingen toch even hard tegen de netten. We gingen met een 1-4 achterstand rusten en vele kopjes gingen toen al naar beneden.

De 2de helft bracht niet echt verandering: de snelle spits geselde onze verdedeging voortdurend en de rest van hun ploeg bleef voor de goal kamperen. Elke keer wanneer we scoorden en het geloof in eigen kunnen terug opflakkerde, scoorde de tegestander tegen. Zeer frustrerend voor onze ploeg en de keeper van de tegenpartij deed daar nog een schepje bovenop en viel Marco S enkele keren laf aan in de rug: de ene keer met een duw, de andere keer zelfs met een slag!
Interim scheidsrechter Lieven F had het niet makkelijk en had moeite om de match onder controle te houden, maar desondanks floot hij een sterke partij. Met Marco S (4x) en Jeroen B (2x) scoorden we 6 goals, maar dat was niet voldoende om de 3 punten thuis te houden. We gingen verdiend den spreekwoordelijke boot in met 6-9, een bittere pil in volle titelstrijd.

Na 1 op 6 lijkt de titel nu buiten bereik, maar op 1 maart spelen we nog tegen ZVC Les Electras. Hopelijk krijgen we dan de ploeg weer op de rails en kunnen we hen het vuur nog aan de schenen leggen. (ma)
WEDSTRIJDEN
19-04
20:00
ZVC Pitstop S&G
ZVC Valaar
06-04
20:00
ZVC Andalucia S.D.
ZVC Valaar
26-03
21:00
ZVC Valaar
ZVC Repro 1
KLASSEMENT
1.
ZVC Andalucia S.D.
(22)
58
2.
ZVC Royal Vitosi
(22)
43
3.
Squadra 07 Hoboken
(22)
42
6.
ZVC Valaar
(22)
28
SPONSORS
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Uw advertentie hier?
Neem contact met ons op.
Klik hier.
Antwerpse sportclub 2018